Δημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2020, 00:49
από Tassos10
Καταρχήν καλώς ήρθες στην κοινότητα μας (διότι βλέπω πως έχει μονάχα μια δημοσίευση) και εύχομαι με το καλό η καινούργια σου ένταξη στο GNU/Linux και στην διανομή Ubuntu. Θα σου πρότεινα να μην αγχώνεσαι και να πάρεις μια ανάσα και τον χρόνο σου και πολύ γρήγορα θα αρχίσεις να αποκτάς μια πολύ καλή λειτουργικότητα στο νέο του λειτουργικό σύστημα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, διότι η διανομή που επέλεξες είναι και μια εκ των πιο βολικών & εύκολων για νέους χρήστες. Μην έχεις στο μυαλό σου πως στο GNU/Linux είναι όλα "περίεργα" ή "μπερδεμένα" και ιδιαίτερα στην διανομή που επέλεξες να χρησιμοποιήσεις.

Σχετικά με το πρόβλημα σου, η αλλαγή γλώσσας γενικότερα είναι μια αρκετά τετριμμένη και εύκολη διαδικασία και η οποία γίνεται με πολλούς τρόπους. Παρακάτω σου παρουσιάζω τον ευκολότερο τρόπο και σου παραθέτω μερικές εικόνες για διευκόλυνση που και σου εφιστώ την προσοχή σε κάτι που υποθέτω πως έκανες και δεν πρόσεξες.Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Off topic:
Πάντως για να έχουμε πιο άμεσα & γενικά καλύτερη εικόνα, θα σου πρότεινα να δεις τον οδηγό «Πληροφορίες και οδηγίες προς νεοεισερχόμενους στο forum» και συγκεκριμένα, να έκανες την υπογραφή σου.