Δημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2021, 19:41
από Tuxer
George0k00 έγραψε:Είναι σχετικά συχνό περιστατικό, κυρίως όταν κλείνουμε τον ΗΥ από το ρεύμα, ουσιαστικά αυτό προκάλεσε κάποια "ασυνέπεια" στο σύστημα αρχείων και προτρέπει να τρέξεις fsck στην κατάτμηση /dev/sda1 χειροκίνητα για να διορθωθεί. Οπότε όταν είσαι σε εκείνο το στιγμιότυπο, στο τερματικό δίπλα από το "(initramfs)" γράφεις
Κώδικας: Επιλογή όλων
fsck /dev/sda1

και απαντάς y και Enter σε κάθε ερώτηση, όταν τελειώσει θα σε βγάλει πάλι σε τερματικό "(initramfs)" όπου γράφεις reboot και λογικά θα επανεκκινήσει χωρίς πρόβλημα.


Αρχικά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια , απλά στο άσχετο τελείως κράσαρε ο firefox και προσπαθούσα να βγάλω με το στιγμιότυπο οθόνης το error και όλο το σύστημα ήταν παγωμένο ευτυχώς το έκλεισα όχι από το κουμπί power button αλλά κανονικά απλο τον τερματισμό του λειτουργικού μετά από κάμποση ώρα .

Γενικά πολλά κρασαρίσματα γίνονται και δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται έχω ανοίξει και ξεχωριστό πόστ για αυτο το πρόβλημα .

Πάμε στα του εδώ πόστ, έκανα ότι μου είπατε έβγαλε πολλά blocks & error πάτησα reboot Δεν έκανε ποτέ και έτσι με το παραδοσιακό ctrl alt del έκανε επανεκκίνηση και μπήκε στο σύστημα και σας γράφω από το ubuntu .