Δημοσιεύτηκε: 17 Αύγ 2022, 10:18
από vaggos773
Καλημέρα έχω ένα θέμα κατέβασα ένα activate windows για να ενεργοποιήσω τα win10 και αυτό είχε έναν virus έχω dual boot στο σκληρό δίσκο ubuntu και win το πήρα χαμπάρι κατευθείαν μου το έβγαλε το αντιβαι'ρους και διέγραψα επιτόπου από το σκληρό δίσκο τα win και έκανα από την αρχή καινούρια εγκατάσταση είχα μπη βέβαια πριν στο facebook λοιπόν το πρόβλημα ξεκινά την άλλη μέρα πάω να μπω facebook και μου έλεγε ότι ο κωδικος δεν είναι σωστός πήρα χαμπάρι ότι έχει χακαριστη το facebook με τα πολλά μέσω τηλεφώνου μου το επανέφεραν εχτές μπαίνω στο email μου και βλέπω ένα μύνημα και μου έγραφε ένας τυπος ότι μου χακαρέ τον υπολογιστή και με παρακολουθεί και μου ζειταει λεφτά για να μη φτιάξει βίντεο ακατάλληλο και το στείλη σε όλους τους φίλους μου αυτό δεν με νοιάζει δεν έχω φωτό στο facebook αλλά ούτε στα win είχα φωτό το θέμα μου είναι ότι στο άλλο παρτισιον του σκληρού έχω ubuntu και έχω φωτό μέσα δικές μου μπορεί να έχει επιρεαστη ο άλλος δίσκος από το virus και να έχει γίνει υποκλοπές φωτό και ότι άλλο είχα; Και τι πρέπει να κάνω να διαγράψω τέλειος το σκληρό και από την αρχή εγκατάσταση και ακόμα το bios υπάρχει περίπτωση να έχει επιρεαστη το ρούτερ μήπως έχει άνοιξη καμία πορτα