Δημοσιεύτηκε: 09 Φεβ 2025, 11:22
Μπα. Το έκανα. Βγάζει μεγάλη έξοδο κσμιά 300αριά γραμμές και λέει τέτοια περίπου
Ο τζιπιτής μου πρότεινε αυτά αλλά και πάλι τίποτα
αυτό με το πρεφίξ το θυμάμαι από παλιά που το είχα βάλει και λειτουργούσε. μάλιστα τότε λειτουργούσε με το winebrowser.
επειδή έχω σπασμένο χέρι και είμαι εγχειρισμένος πρόσφατα δεν μπορώ να συγκεντρωθώ κιόλας. καλά που έχω φωνητική πληκτρολόγηση δηλαδή. διάβασα κάποια διάφορα με τα αγγλικά να με δυσκολεύουν όπως πάντα, έκανα κάτι με το winetricks --gui αλλά μου έλεγε ότι εχω prefix 64άρι. κατι λίγο κατάλαβα για αυτό το prefix. κάτι δηλαδή που έκανε να ψάξω πως να το καθαρίσω και να το κάνω 32άρι. αλλά τα παρατάω όλα στη μέση απ την εξάντληση.
πάντα έκανα πειραματισμούς στο σιναπτικ
Με το wine πάντα έκανα πειραματισμούς στο synaptic. . έβαζα και έβγαζα πακέτα. κατέληγα πάντα στο winehq. κάποια στιγμή δεν μπορούσε να εγκατασταθεί το stable και έβαζα το stage.
τέλος πάντων μωρέ δεν είναι και πρόβλημα μπορώ να το ανοίξω με κλίκ το φάκελο.
και εγώ κολλημένος με αυτό το παιχνίδι 18 χρόνια τώρα.
Υ.Γ. εσύ δεν φίλε πώς θα πας; Όλα καλά; ικανοποιητικά;
- Κώδικας: Επιλογή όλων
family@family-desktop:~$ wine /home/family/Age\ of\ Empires\ II/age2_x1.exe
002c:fixme:winediag:loader_init wine-staging 10.0-rc4 is a testing version containing experimental patches.
002c:fixme:winediag:loader_init Please mention your exact version when filing bug reports on winehq.org.
0024:err:module:import_dll Library msvcrt.dll (which is needed by L"C:\\windows\\system32\\advapi32.dll") not found
0024:err:module:import_dll Library advapi32.dll (which is needed by L"C:\\windows\\system32\\MSVFW32.dll") not found
0024:err:module:import_dll Library msvcrt.dll (which is needed by L"C:\\windows\\system32\\advapi32.dll") not found
0024:err:module:import_dll Library advapi32.dll (which is needed by L"C:\\windows\\system32\\comctl32.dll") not found
Ο τζιπιτής μου πρότεινε αυτά αλλά και πάλι τίποτα
- Κώδικας: Επιλογή όλων
wine start /unix /home/family/Age\ of\ Empires\ II/age2_x1.exe
WINEPREFIX=~/.wine wine /home/family/Age\ of\ Empires\ II/age2_x1.exe
και κάνα δυο ακομα με το πρεφίξ
αυτό με το πρεφίξ το θυμάμαι από παλιά που το είχα βάλει και λειτουργούσε. μάλιστα τότε λειτουργούσε με το winebrowser.
επειδή έχω σπασμένο χέρι και είμαι εγχειρισμένος πρόσφατα δεν μπορώ να συγκεντρωθώ κιόλας. καλά που έχω φωνητική πληκτρολόγηση δηλαδή. διάβασα κάποια διάφορα με τα αγγλικά να με δυσκολεύουν όπως πάντα, έκανα κάτι με το winetricks --gui αλλά μου έλεγε ότι εχω prefix 64άρι. κατι λίγο κατάλαβα για αυτό το prefix. κάτι δηλαδή που έκανε να ψάξω πως να το καθαρίσω και να το κάνω 32άρι. αλλά τα παρατάω όλα στη μέση απ την εξάντληση.
πάντα έκανα πειραματισμούς στο σιναπτικ
Με το wine πάντα έκανα πειραματισμούς στο synaptic. . έβαζα και έβγαζα πακέτα. κατέληγα πάντα στο winehq. κάποια στιγμή δεν μπορούσε να εγκατασταθεί το stable και έβαζα το stage.
τέλος πάντων μωρέ δεν είναι και πρόβλημα μπορώ να το ανοίξω με κλίκ το φάκελο.
και εγώ κολλημένος με αυτό το παιχνίδι 18 χρόνια τώρα.
Υ.Γ. εσύ δεν φίλε πώς θα πας; Όλα καλά; ικανοποιητικά;