Δημοσιεύτηκε: 18 Μαρ 2009, 04:06
από fair
Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με απλά λογάκια τι πρέπει να κάνω για να αλλάξω τη γλώσσα στο login?
Είναι εκνευριστικά ανόητη κατάσταση, έχω τρεις ώρες που το παλεύω και δεν έχω βγάλει άκρη...
Το login και το password είναι στα αγγλικά και η μόνη γλώσσα που δέχεται το login screen είναι τα ελληνικά.
Δοκίμασα με ctrl+alt+f2 με έβγαλε σε μία μαύρη οθόνη όπου εζητείτο και πάλι το login, μόνο που αφενός μεν πατώντας τα πλήκτρα μου έβγαζε κάτι περίεργα σύμβολα παύλες κτλ αφετέρου δε στο password είναι εντελώς αδύνατο να γράψω νούμερα.
Πατώ τα πλήκτρα των αριθμών και απλά δε συμβαίνει τίποτα!

υγ:Εν τω μεταξύ είναι πολύ σπαστικό το οτι ψάχνοντας στο νετ μήπως κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα, δεν μπόρεσα να δω πουθενά ευθείες απαντήσεις και ολοκληρωμένες λύσεις!
Δηλαδή να μιλήσει αυτός που θα κάνει τον κόπο να απαντήσει, και να πει απλά, συνεκτικά και κατανοητά : ''φίλε κάνε αυτό κι αυτό κι αυτό κι εκείνο. αν δε σου δουλέψει φταίει αυτό. οπότε δοκίμασε το άλλο. αν δεν δουλέψει ούτε το άλλο δεν μπορώ να σε βοηθήσω. τελεία και παύλα''.
Μόνο κάτι μισόλογα, απαντήσεις της μισής σειράς λες και αν πουν δυο λόγια πιο αναλυτικά χρεώνονται, μισές πληροφορίες σε ακατανόητη γλώσσα με μισά αγγλικά μισά ελληνικά λες και προσπαθούν να μπερδέψουν παραπάνω αυτόν που θα ανατρέξει στα λεγόμενά τους για να βοηθηθεί.
ε ήμαρτον αγανάκτησα!