Δημοσιεύτηκε: 15 Απρ 2009, 16:16
από eirinikp
zeppos έγραψε:
Για την δεύτερη .. δεν έχω CD.. Κατέβασα το wubi για Ubundu πριν μήνες.. Δούλευε μια χαρά αλλά βλέπεις η "ευκολία" στα κολοwindows.... Ακόμη και στα δύσκολα βρίσκεις ένα κάρο σελίδες να σε βοηθήσουν..

Η δεύτερη δε χρειάζεται cd. Όπως ανοίγει ο υπολογιστής, κάπου λέει "GRUB loading. please wait… Press Esc to enter the menu…". Αν το πατήσεις θα δεις μια λίστα. Κάτω από κάθε επιλογή υπάρχει ξανά η ίδια, αλλά μέσα σε παρένθεση γράφει recovery mode. Ένα τέτοιο λοιπόν recovery mode πρέπει να επιλέξεις και μετά θα πατήσεις resume normal boot, οπότε θα μπεις στο ubuntu χωρίς να σου ζητήσει κωδικό, και μετά θα κάνεις αυτά που λέει παρακάτω το link.
Αν δεν καταλαβαίνεις τι λέει παρακάτω το link ξαναρώτα.
zeppos έγραψε:
Σόρυ για το "υφάκι" αλλά τα έχω πάρει.. Είναι απίστευτο να χρειάζεται κάποιος password για να ανοίξει το μηχάνημα..
Η ευκολία που έλεγα..

Το νόημα των κωδικών θα ξέρουν σίγουρα να στο εξηγήσουν τα υπόλοιπα παιδιά που είναι πιο έμπειρα από εμένα. Πάντως αν δε χρησιμοποιείς παντού τον ίδιο κωδικό, μπορείς να τους σημειώνεις κάπου (αν δεν πρόκειται για κωδικούς υψίστης ασφαλείας :-P). Δε φταίνε μετά τα καημένα τα λινουξάκια...