Δημοσιεύτηκε: 30 Απρ 2009, 14:21
από statik
Γεια σας.
Ειμαι καινουριος στο Forum και βαθια νυχτωμένος σε Linux. Λεω να ασχοληθω με και να βαλω το ubuntu διοτι τα ΧΡ μου εχουν σπασει τα νευρα. Να κανω καποιες ερωτησεις...
1) Τι κερδιζω με το ubuntu σε σχεση με Windows.Πειτε μου 3 λογους πειστικους για να ασχολιθω και 3 λογους για να ΜΗΝ ασχολιθω.
2) Θελουν και αυτα προγραμματα για internet security (firewall,antivirus,antispy)
3) drivers για καρτες γραφικων, εκτυπωτων,σκανερσ,κλπ τι γινεται?

Και πες οτι τα βαζω.
1)Ειναι στα ελληνικα? Εχω κατεβασει μια εκδoση "ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ", να προχωρησω με αυτήν ή καποια αλλη?
2) Τι τον θελει τον διαχωρισμό του δισκου σε κατι συστηματα περιεργα που δεν καταλαβαινω? Που ωφειλουν?
3) Εχω ΧΡ σε εναν δισκο(250 gb) με 2 παρτισιον c:,d:. Αν τα βαλω θα και ακουλουθησω της οδηγιες δεν νομιζω να μου σβηστουν αρχεια ή την εκκινηση σε ΧP οταν θελω. Που τα εγκαθηστω c or d .
4.) Εχω παραγγειλει 2οPC με δισκο 500gb που θα χωριστει στα 2 . Οπως θα ειναι κενος τι βαζω πρωτα , Win (XP) ή ubuntu και σε ποιο παρτισιον.

Mαλλον σας ζαλισα με της πολλες ερωτησεις και σιγουρα εχουν απαντηθει σε διαφορα θεματα. Απλα αν διαβαζεις λιγες απαντησεισ απο δω και εκει μπερδευεσε. Αν εχετε την υπομονη να μου απαντησετε ....Thanks