Δημοσιεύτηκε: 29 Ιουν 2009, 17:07
από linuxman
g00fy έγραψε:Χμμ, δέν είναι και άσχημο το νήμα που άνοιξες. Λίγη υποστήριξη και για το wubi δεν θα 'ταν άσχημη (φτάνει βέβαια να υπάρχει και το κατάλληλο κοινό 8-) ).

Off topic:
Αν δει ο linuxman το νήμα θα βγάλει φλύκταινες!!! :lol: Δεν τα πάει και πολύ καλά με το wubi...

Το έχω δει , μην νομίζεις ότι δεν το είδα , άλλα μίας και το ανέφερες . :mrgreen:
Εγώ προσωπικά το θεωρό απλά να το πω "Ιεροσυλία" να βάζεις με αυτό το τρόπο Λίνουξ .
Εάν θες να κάνεις δοκιμή και δεν έχεις ένα Η/Υ για πειράματα τότε βάλε εικονική μηχανή και βάλε εκεί να δεις πως είναι .
Το χειρότερο δεν είναι εκεί άλλα ότι πουθενά δεν αναφέρει (δεν έκανα πότε δεν ξέρω , άλλα δεν πρόκειται να δοκιμάσω ) ότι εγκατάσταση που κάνετε είναι εικονική , δοκιμάστε και εάν σας αρέσει σβήστε την και κάντε μία κανονική εγκατάσταση .
Και ο απλός χρήστης που το κάνει μίας και είναι συνήθεια να βάζει ένα CD στα winblows εκείνο τρέχει και α τώρα βάζω και Λίνουξ :evil:
Πόσα προβλήματα είχαμε εδώ λόγου αυτής τις εγκατάστασης το ξέρετε ?
Έφτανε το τόπικ σε 3 σελίδες και μετά όταν ρωτούσα πως έκανε εγκατάσταση απαντούσε ο Χ χρήστης μέσα από τα winblows , έβαλα cd και έτρεξε .
Δεν αναφέρεται ότι είναι εικονική , για αυτό είμαι κάθετος σε αυτό , θες να κάνεις δοκιμή παράλληλα με winblows βάλε κανονικά .
Το βάζουν και νομίζουν ότι να μας έχουμε Λίνουξ , έλα μου δε δεν έχεις Λίνουξ άλλα απλά μία εικονική εγκατάσταση .
@pros Και καλό θα ήτανε να αναφέρεις σε όλο το οδηγό εδώ και με τονισμένα γράμματα :
Ότι άσχετα για ποιος λόγους κάνατε εγκατάσταση έτσι και τι προβλήματα διαπιστώσατε άλλα δεν παύει να είναι εικονική εγκατάσταση .
Δεν ξέρουν ότι δεν θα είναι κανονική εγκατάσταση και να προτρέπουμε ναι να κάνουν μία κανονική αυτό είναι ο στόχος , τώρα άμα την κάνουν η όχι αυτό εδώ είναι απόφαση του χρήστη και όχι δική μας .
(Εάν δεν κάνει κανονική και θα έχει κάποια χ προβλήματα και αναφέρει ότι πως την έκανε πάλη προτροπή θα είναι να την σβήσει και να την κάνει κανονικά .)