Δημοσιεύτηκε: 19 Ιούλ 2009, 08:56
filippos.xf έγραψε:
3) Με το Ubuntu και το Gnome στην μπάρα κάτω αριστερά υπάρχει μια συντόμευση που αν την πατήσεις... εμφανίζεται η επιφάνεια εργασίας κατευθείαν, με όσες εφαρμογές και να έχεις ανοιχτές αν το πατήσεις εμφανίζεται η επιφάνεια εργασίας. Αυτό δεν υπάρχει στο KDE; Βέβαια δεν θέλω να πατάω την συντόμευση και να μου εμφανίζει τα περιεχόμενα της επιφάνειας εργασίας σε νέο παράθυρο.
3) Εντάξει το έλυσα αυτό ως εξής: Έκανα δεξί κλικ κάτω μπάρα και πάτησα Ξεκλείδωμα συστατικών > μετά πάτησα ξανά δεξί... πήγα Επιλογές Πίνακας και πάτησα Προσθήκη συστατικών > Αφού εμφανίστηκε το παράθυρο με τα πρόσθετα επέλεξα αυτό με ονομασία Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας και το έσυρα επάνω στην μπάρα στο σημείο που θέλω. (είχα πατήσει προσθήκη συστατικού αλλά δεν μου εμφανίστηκε στην μπάρα)
Το 1, 2, και 4 από το παραπάνω ποστ ισχύουν ακόμα.
Προσθέτω άλλα δύο νέα θέματα...
- Μέσω τερματικού στο Gnome σε ορισμένες διαδικασίες χρειαζόταν να γράψω την εντολή σε τερματικό sudo gedit κτλ. για να υλοποιήσω κάποιες διαδικασίες. Αυτές τις παρόμοιες διαδικασίες ή και άλλες στο kubuntu πως γίνεται να τις κάνω; Για παράδειγμα δείτε την εικόνα...

- Σε εμένα συγκεκριμένα δεν λειτουργεί η επιλογή PrtScn (PrintScreen), πατάω το κουμπί αλλά τίποτα. Δεν θα έπρεπε να ανοίγει το Ksnapshot ή κάτι παρόμοιο; Δείτε και την εικόνα...