Δημοσιεύτηκε: 30 Οκτ 2009, 16:14
από Kosmi1
Κατ'αρχήν χαιρετώ όλο το φόρουμ μιας και είναι το πρώτο μου post στο ελληνικό ubuntuforum..
Έχω κατεβάσει την καινούργια έκδοση 9.10, αλλά πριν την εγκαταστήσω θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το ποια γλώσσα να επιλέξω γιατί είμαι σε δίλημμα..
Ρωτάω διότι στην 9.04 που φοράω τώρα, τα ελληνικά μου έχουν δημιουργήσει αρκετό μπέρδεμα όταν χρησιμοποιώ το τερματικό και συγκεκριμένα όταν θέλω να πάω στην επιφάνεια εργασίας μέσω τερματικού.
Γράφω πχ. cd~/επιφάνεια εργασίας και λογικά θα έπρεπε να με πάει στην επιφάνεια εργασίας.. όπως αν έγραφα cd~/Desktop.
Βέβαια αυτό δεν γίνεται και έτσι αναγκάστηκα να δημιουργήσω για αυτόν τον σκοπό, δίπλα από τον φάκελο "Eπιφάνεια εργασίας" έναν αντίστοιχο φάκελο με όνομα "Deskop" και να έχω στην ουσία 2 φακέλους για την ίδια δουλειά..
Αυτό με ενοχλεί ιδιαίτερα και από την στιγμή που δεν έχω πρόβλημα με τα Αγγλικά, μήπως θα ήταν καλύτερα να κάνω καθαρή εγκατάσταση στα Αγγλικά και να έχω απλά και όμορφα Desktop , Music, Video, Downloads και όχι Επιφάνεια εργασίας, Μουσική, Βίντεο, Λήψεις κτλ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..