Δημοσιεύτηκε: 30 Οκτ 2009, 17:51
από filippos.xf
sokoban4ever έγραψε:@kaingeo

Δεν ισχύουν αυτά πάντα

:think:
νομίζω ότι υπερβάλλεις

kaingeo και εγώ πιστεύω ότι υπερβάλλεις.

Ας μην βιαζόμαστε να τα βγάλουμε όλα αρνητικά σε αυτήν την διανομή, αν πάλι υπάρχουν προβλήματα καλό είναι να τα αναφέρουμε και θα δούμε τι θα γίνει. Όπως παλιά, αναφέρουμε τα όποια προβλήματα έχουμε και μετά όσοι γνωρίζουν τις λύσεις απαντάνε. Επίσης για ότι προβλήματα υπάρχουν καλό είναι να κάνουμε αναφορά σφαλμάτων. Είπε κανείς ότι αυτή η διανομή δεν θα έχει updates; Θα υπάρξουν βελτιώσεις στο μέλλον σίγουρα. Είπε κανείς ότι όλα θα είναι τέλεια; Δεν νομίζω. Εμένα δεν με χαλάει που κατεβαίνουν στις λήψεις όλα, ίσα ίσα νομίζω ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιώ το Karmic Koala θα συνηθίσω αυτόν τον νέο τρόπο, εγώ δεν θα το αλλάξω... θα το αφήσω να κατεβαίνουν όλα εκεί. Τώρα για την εμφάνιση, ε εντάξει αυτό ανάλογα με το γούστο είναι. Στον έναν μπορεί να αρέσει κάτι στον άλλον όχι, δεν έγινε κανένα γκάλοπ για το τι αρέσει στους περισσότερους. Αρχικά και εγώ είχα κάποια προβληματάκια... δεν καταίβεναν τα updates, μετά άλλαξα server όμως και καταίβεναν μια χαρά. Το Ubuntu Software Centre μια χαρά το βλέπω και αυτό. Εκτός όσων ανέφερα παραπάνω έχω την αίσθιση ότι έγινε κάποια βελτίωση στο θέμα της μνήμης, έστω και ελάχιστα.
linuxman έγραψε:Κατά τα άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα λειτουργεί πολύ σταθερά .
Πριν την αναβάθμιση αν και έχω Forthnet , έκανα δοκιμή για ποιο γρήγορο Server μου έβγαλε ΟΤΕNET και το επέλεξα .

Τα ίδια και σε εμένα, εγώ μέχρι στιγμής έχω θετική γνώμη για το Karmic Koala από τα λίγα που είδα.