Δημοσιεύτηκε: 19 Νοέμ 2009, 22:35
από jennie
Στο θέμα που είχα ανοίξει http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=8370, αναφέρω δύο bug που κατά τη γνώμη μου έχουν να κάνουν με το πρόβλημα του πληκτρολογίου.
@vagrale13
Από ότι φαίνεται δεν αντιμετωπίζουν όλοι οι χρήστες το ίδιο πρόβλημα. Στη δική μου περίπτωση (και προφανώς και αρκετών άλλων), όταν προσθέτω τη διάταξη από τις προτιμήσεις πληκτρολογίου, αρχικά είναι όλα καλά. Αλλά κάποια στιγμή, όποτε του κατέβει, αρχίζει να μου εμφανίζει 3 διατάξεις αντί για δύο. Δύο αγγλικές και μία ελληνική. Μέχρι στιγμής, η μόνη λύση που έχει δουλέψει είναι αυτή που αναφέρω στο ποστ. (Τελικά, έκανα εγκατάσταση και σε έναν άλλον υπολογιστή στο σπίτι μου, και εκεί δεν είχα πρόβλημα). Αλλά στο δικό μου λάπτοπ, έκανα και επανεγκατάσταση (στα Αγγλικά αυτή τη φορά), και πάλι είχα το ίδιο πρόβλημα με τις 3 διατάξεις.
Off topic:
@kaingeo
Πάντως πρέπει να το μετονομάσεις σε "Linux for American human beings" το νήμα, γιατί στο launchpad υπάρχει τουλάχιστον ένας Βρεταννός που παραπονιέται γιατί του βγάζει την Αγγλική διάταξη και του βάζει την Αμερικάνικη (χώρια οι Ρώσοι, Γερμανοί, Ιταλοί).