Δημοσιεύτηκε: 12 Σεπ 2008, 15:35
poetj έγραψε:Παράδειγμα: Εδώ βρίσκεται το πρόβλημα... μου έχουν στείλει ένα link το οποίο δεν φαίνεται. Όταν το ποντίκι βρίσκεται πάνω σε αυτό ο firefox, κάτω δεξιά, μου δείχνει το url.
Δεν έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις. Μόνο στο wine όταν δεν έβλεπε κάποιες γραμματοσειρές κι αυτό ήταν μέσω regedit ...
Τώρα σε ότι αφορά τη μετατροπή των σκληρών - ας λειτουργήσουμε βάσει ntfs αφου'δεν είναι εφικτό (ακόμα) να κάνω τη μετάβαση.
Σε ό,τι αφορά τα αρχεία που τροποποιώ φροντίζω να πειράζω μόνο αντίγραφα ώστε να αποφύγω τυχόν απώλειες (όπως στο παρελθόν). Βλέπω όμως ότι μέσω του easytag διαβάζει επιλεκτικά τα ID tags των κομματιών... Τί κάνω λοιπόν ?
Worst scenario... I'll do it (yet again) manually...! εκτός κι αν κάποιος από θέλει να περάσει μια βόλτα από εδώ (και μένω και μακρυά), να μου δανείσει ένα σκληρό και να μετατρέψει τους δίσκους μου. (βέβαια παίζει και το άλλο... να τον βάψω μπλε...)
Νομίζω ότι προβλήμα στο λίνκ δεν είναι απο το Firefox , όσο τις γραμματοσειρές είναι θέμα ρυθμίσεων , νομίζω ότι κάπου κάτι δεν είναι όπως πρέπει , δες και τις ρυθμίσεις στο gmail για δες Χρήση προεπιλεγμένης κωδικοποίησης κειμένου .