Δημοσιεύτηκε: 04 Οκτ 2010, 12:47
από jim.christou
medigeek έγραψε:
2. Το wget κατεβάζει τη σελίδα. Αντί να κατεβάζεις τη σελίδα 3 φορές, είναι πιο γρήγορο να την κατεβάσεις μια φορά.

Μέχρι εδώ θα βοηθήσω όμως, την επόμενη φορά ελπίζω να κοιτάξεις τον οδηγό για αρχάριους: viewtopic.php?f=9&t=367 :)

το wget το γνωριζω αλλα δεν ηξερα οτι μπορει να γινει κατι τετοιο, τον οδηγο τον κοιταξα αλλα δεν λεει τοσο εξειδικευμένα πραγματα και εκει ειναι που εχω το προβλημα.

Το καλο ειναι οτι τα εξηγεις αναλυτικα και καταλαβαινω ακριβως τι γινετε. δεν καταλαβαινω ομως γιατι αν του βαλο το εξης
Κώδικας: Επιλογή όλων
echo -e "Η Θερμοκρασία είναι: $proti Βαθμούς Κελσίου\nμε Μέγιστη θερμοκρασία $deuteri Βαθμούς Κελσίου\nκαι Ελάχιστη: $triti Βαθμούς Κελσίου"

μου απανταει
Κώδικας: Επιλογή όλων
Βαθμούς Κελσίουναι: 19.2 Β°C
Βαθμούς Κελσίουκρασία 19.4 Β°C
Βαθμούς Κελσίου.2 Β°C

παιρνει δηλαδή το κειμενο μετα την μεταβλητη και το βαζει στην αρχη της σειρας "τρογοντας" τα πρωτα.

τι κανω λαθος δεν εχω καταλαβει? υπαρχει καποιος ιδικός χαρακτήρας που μπαινει μετα την μεταβλητη?
και αν δεν γινομαι κουραστικος να ξανα ρωτησω πως μπορω αφου εχω φτιαξει το κειμενο να προσθεσω κι αλλες σειρες μετα?

Έστω και μεχρι εδω που με βοηθησες σε ευχαριστω πολυ. Ελπιζω να βοηθησεις λιγο ακομα.

Καλη μερα σε όλους