Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2011, 17:16
από Carlos
Καλησπερα σας και συγχαρητηρια για την κοινοτητα σας και την βοηθεια που προσφερεται,εδω ο χρηστης μπορει να βρει απαντησεις σε παρα πολυ θεματα που τον απασχολουν γυρο απο το linux..η ποιοτητα τις σελιδας σας ειναι αψογη.Κανω αυτο εδω το Post για να μοιραστω το προβλημα που αντιμετωπιζω μαζι σας και βαση της εμπειριας σας εβελπιστω να παρω καποιες απαντησεις καθως ειμαι πολυ νεος στο χορο των Linux και δεν εχω την σχετικη εμπειρια..θα αναφερθω και εγω οπως και τα παραπανω παιδια στο θεμα των υποτιτλων και συγκεκριμενα στην αποκωδικοποιηση.Ειμαι κατοχος ενος απομακρυσμενου Server με λειτουργικο Ubuntu (Αγγλικη Γλωσσα) και προσπαθω να ανοιξω ενα αρχειο υποτιτλων αλλα τα βλεπω και εγω κινεζικα..το θεμα μου ειναι οτι ακολουθησα ολα τα βηματα που αναφεροντε παραπανω και δεν μπορεσα να τους φτιαξω στα Ελληνικα.χρησιμοποιησα τα εξης προγραμματα: Gedit,Notepad,Gnome Subtitle και Subtitle workshop μεσω του wine ολα αυτα σε κωδικοποιησεις (Greek (ISO-8859-7) , Greek-windows1253) περασα και το Ελληνικο πακετο γλωσσων (Συνχρονα Ελληνικα) για Ubuntu αλλα και παλι τιποτα.Επισης δοκιμασα και το τροπο που αναφερετε ποιο πανω ο χρηστης dreamer1989 ανοιγωντας το αρχειο με Notepad και κωδικοποιηση Unicode (UTF-8) και μετατροπη καταληξης απο .txt σε .srt .Επειδη δε ξερω τι αλλο μπορω να κανω σας παρακαλω πολυ εαν υπαρχει καποια λυση να μου απαντησετε στο συγκεκριμενο Post.Στην παρακατω εικονα σας διχνω τι ακριβως μου βγαζει οταν κανω τα παραπανω βηματα.

Εικόνα