Δημοσιεύτηκε: 06 Ιούλ 2012, 13:57
limas έγραψε:Καλημέρα και πάλι και σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Έκανα όσα από τα παραπάνω μου αναφέρατε αλλά και πάλι δεν μπορώ να τρέξω το πρόγραμμα. Ούτε στις εφαρμογές μπορώ να το δώ κάπου. Οπότε υποψιάζομαι μήπως έκανα κάποιο λάθος εγώ κατά την αρχική διαδικασία install. Μου ζητήθηκε να δώσω το path του installation folder. Εγώ αυτό που έβαλα ήταν: /home/usr . Μήπως πρέπει να κάνω την εγκατάσταση σε άλλο path για να να μου εμφανίσει και το εικονίδιο της εφαρμογής μόλις τελειώσει το install?
Σε default λειτουργικό σύστημα αυτός ο φάκελος (/home/usr) δεν υπάρχει, υπάρχει /usr και /home αλλά είναι και οι 2 στην ίδια θέση, μέσα στον / και όχι ο ένας μέσα στον άλλον. Λογικά όταν κάνεις εγκατάσταση ένα πρόγραμμα, στην επιλογή για το path του installation folder, έχει ήδη ένα path που σου προτείνει, καλό είναι να μην το αλλάξεις.
Δώσε αν θες περισσότερες πληροφορίες για το .iso. Ή κάποια λίστα με τα εκτελέσιμα αρχεία που έχει. Αν θες πες μου είτε εδώ, είτε σε pm ποιό είναι αυτό το πρόγραμμα που θες να περάσεις.