Δημοσιεύτηκε: 23 Μαρ 2013, 13:47
Μια ενημερωτική επισήμανση για όλους σχετικά με το Macromedia DreamWeaver 8.
Μήνυμα από την ομάδα συντονιστών και διαχειριστών του φόρουμ
Πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να ενημερώνουμε τα μέλη του φόρουμ, για το ποιες εφαρμογές είναι ιδιοταγείς/κλειστού κώδικα και ποιες είναι καθαρά Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ). Για τον λόγο αυτό, τονίζεται ότι το παρόν νήμα, έχει ως θέμα μια εφαρμογή που δεν είναι ΕΛ/ΛΑΚ. http://fsfe.org/
gerorg έγραψε:Θέλω τώρα να ρωτήσω για το αν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το Dreamweaver σε UBUNTU και αν ναι πως πρέπει να γίνει αυτό;
Δεν υπάρχει native το πρόγραμμα για Ubuntu / Linux. Οπότε δεν γίνεται εγκατάσταση.
gerorg έγραψε:Επίσης πρέπει να έχω αγοράσει το πρόγραμμα ή διατίθεται δωρεάν ;
Μάλλον το πρώτο , απ' ότι κοίταξα.gerorg έγραψε:.Αν κάποιος έχει το πρόγραμμα (Dreamweaver 8) σπασμένο (το όποιο τρέχει σε WINDOWS7) μπορεί να δουλέψει σε περιβάλλον ubuntu και αν πως ;
Και μια άλλη επισήμανση , πάλι προς όλους (όχι σε σένα αποκλειστικά).
Δεν ασχολούμαστε με "σπασμένα" , "cracks" και οτιδήποτε σχετικό εδώ μέσα. Εκτός του ότι είναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ , δεν χρειάζεται κιόλας.
Τι προτείνω.
Δοκίμασε πρώτα κάποια alternatives . Βρήκα μερικά . BlueFish , Kompozer
Και τα 2 μπορείς να τα εγκαταστήσεις από το Κέντρο Λογισμικού. Δεν τα έχω δοκιμάσει , ούτε ασχολούμαι με Web Developing κλπ.. αλλά λένε πως είναι καλά.
Στην τελική , αν δεν σε ικανοποιούν ούτε τα παραπάνω , ο μόνος τρόπος να «εγκαταστήσεις» το DreamWeaver 8 σε Ubuntu είναι μέσω VirtualBox. Σε wine απ' ότι λένε δεν παίζει σωστά. Οπότε VB , εγκαθιστάς Windows 7 και μετά DreamWeaver 8.