Δημοσιεύτηκε: 11 Αύγ 2013, 11:22
Σε δοκιμαστικές εγκαταστάσεις όταν σε κάθε πρόγραμμα που αντιμετωπίζεις πρόβλημα περνάς ένα κάρο εντολές που βρίσκεις προκειμένου να το εγκαταστήσεις αυτές επηρεάζουν και άλλες εγκαταστάσεις προγραμμάτων που θα κάνεις αργότερα.
Στην τελική εγκατάσταση που έκανα τώρα η μόνη εντολή που πέρασα ήταν η πρώτη.
Η εγκατάσταση του vmware έγινε μετά κανονικά.
Μπορεί να μην χρειαζόταν καν και αυτή η εντολή.
Τώρα λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα από όσα περιέγραψα στα προηγούμενα μημύματα.
Και το προτιμώ σαφώς από το virtual box και γιατί το ξέρω καλύτερα αλλά και γιατί για άγνωστο λόγο το virtual box έβλεπε μόνο 384mb της μνήμης της κάρτας γραφικών από τα 2 γιγα και δεν μου ανέβαζε ανάλυση εκεί που ήθελα.
Δεν ξέρω εάν ήταν και αυτό ένα πρόβλημα όπως τα υπόλοιπα που εξαφανίστηκαν αλλά δεν ρισκάρω.
Άλλωστε όπως είπα ο καθένας με το πρόγραμμα που βολευέτε και γνωρίζει.
Στην τελική εγκατάσταση που έκανα τώρα η μόνη εντολή που πέρασα ήταν η πρώτη.
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get install build-essential linux-headers-$(uname -r)
Η εγκατάσταση του vmware έγινε μετά κανονικά.
Μπορεί να μην χρειαζόταν καν και αυτή η εντολή.
Τώρα λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα από όσα περιέγραψα στα προηγούμενα μημύματα.
Και το προτιμώ σαφώς από το virtual box και γιατί το ξέρω καλύτερα αλλά και γιατί για άγνωστο λόγο το virtual box έβλεπε μόνο 384mb της μνήμης της κάρτας γραφικών από τα 2 γιγα και δεν μου ανέβαζε ανάλυση εκεί που ήθελα.
Δεν ξέρω εάν ήταν και αυτό ένα πρόβλημα όπως τα υπόλοιπα που εξαφανίστηκαν αλλά δεν ρισκάρω.
Άλλωστε όπως είπα ο καθένας με το πρόγραμμα που βολευέτε και γνωρίζει.