Δημοσιεύτηκε: 29 Ιουν 2009, 21:36
g00fy έγραψε:
Χωρίς παρεξήγηση, νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός φίλε μου. Τι πάει να πει πως χάνονται κόποι ετών! Δεν είχες κρατήσει ποτέ backup στη ζωή σου!;![]()
g00fy, μεσα στον σκληρο εκτος απο backup απο ολα τα φλασακια μου και και απο τους σκληρους του υπολογιστη μου,
ειχα αρχεια που μαζευα απο το 2007 και καποια δεν μπορω να τα βρω πια.
Επισης, ειχα αρχεια εκδρομων,ολες τις φωτογραφιες/βιντεο μου απο το 2004 και επειτα, τα παντα απο το υλικο που ειχα.
Ηταν ο τοπος της "πισινης" που κρατουσα.
Συγγνωμη αλλα δεν ειμαι τοσο προληπτικος ωστε να κραταω back up του back up μου.
Την γνωμη μου την ειπα και στο καναλι, σκοπος της τεχνολογιας ειναι να μας εξυπηρετει αυτη
οχι εμεις αυτην.
Κακια δεν υπαρχει, εγω το εγκατεστησα, εγω το χρησιμοποιησα.
Ναι, δεν το τεσταρα τοσο απλα οσο να μην μου κανει ζημια. Δεν διανοηθηκα οτι μπορει να διαγραφει ολα τα υπολοιπα και εβαλα τον σκληρο για να κανω ΔΟΚΙΜΗ.
Η εμπειρια μου στα backup δεν μου εμαθε να βαζω νεους φακελους δυστυχως, μαλλον επειδη ηταν μικρη.
Απο μενα χαθηκε υλικο με αναμνησεις και δουλεια, αυτο που με νοιαζει ειναι να μην χαθει κατι πολυ σημαντικο
και απο αλλες δουλειες αλλων χρηστων που θα χρειαστει να το δουλεψουν.
luckyb, κακιες δεν εχουμε. Εγω το εκανα εξαλλου. Ηθελα να υποστηριξω την δουλεια σου και απλα πετυχα το κακο.
Δεν πειραζει. Διορθωσε το.