Δημοσιεύτηκε: 10 Φεβ 2010, 21:03
από Apopas
Off topic:
spdrosin έγραψε:Πρώτον, το θέμα των διπλών θεμάτων είναι άκυρο να το θίξεις (σε μένα), αφού δεν είμαι εγώ ο δημιουργός τους. Οπότε δεν κολλάει αυτό που είπες. Και δεύτερον δεν υπάρχει καν διπλό θέμα έτσι κι αλλιώς. Έλεος. Άλλο είναι το ένα - άλλο το άλλο. Δεν το βλέπεις; Στο είπα και πιο πάνω, αλλά αφού δε λες να το κατανοήσεις θα το ξαναπώ. Εδώ μας ενδιαφέρει μόνο το Savage2. Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Στο άλλο το θέμα μιλάμε για Linux Native Free Rpg παιχνίδια. Μπορεί το Savage2 να είναι Linux Native Free Rpg παιχνίδι, αλλά εκεί μιλάμε γενικά - και για άλλα πολλά. Εδώ είναι συγκεκριμένο το θέμα. Είναι πασιφανές. :x

Τώρα μιλάμε ή βήχουμε; Εγώ δεν παραπονέθηκα ότι το νήμα είναι διπλό, ούτε το τι αναφέρεται στο καθένα. Αδιάφορο αν εδώ λέμε για το Savage2 ενώ στο άλλο γενικά για παιχνίδια. Το θέμα είναι ότι έκανες το ίδιο ακριβώς post (copy/paste)σε δύο διαφορετικά νήματα! Δεν είσαι ο δημιουργός δύο διαφορετικών νημάτων, αλλά ο δημιουργός ενός πανομοιότυπου post σε δύο διαφορετικά νήματα.
Πας στο πρώτο νήμα βλέπεις Savage2 και κάνεις ένα post. Λογικό και καλά έκανες.
Πας στο άλλο νήμα και βλέπεις μια αναφορά για το Savage2 και κάνεις αντιγραφή του προηγούμενου post και σ' αυτό.
Οπότε τί έχουμε τελικά; Δύο διαφορετικά νήματα με διαφορετικά θέματα και ένα post αντιγραφή και στα δύο.
Οπότε κι εγώ σου λέω ότι εφόσον έχεις να πεις το ίδιο ακριβώς πράγμα, κάνε το σε ένα εκ των δύο και κάνε link του ενός στο άλλο, αντί να φτιάχνεις τα post διπλά δημιουργώντας την ίδια συζήτηση σε δύο μέτωπα!
Κουκιά μετρημένα.