georgezaf έγραψε:onslaught έγραψε:georgezaf έγραψε:φιλε θα χρησιμοποιο linux καθημερινα για τα παντα(+προγραματισμο) και για παιχνιδια θα βαλω dual boot με μια εκδοση των windows....(αρκει να φτιαξω το grub.....(εχω ανοιξει αλλο θεμα...)
Να υποθέσω οτι απαντάς στο δικό μου ποστ?
Καλή η επιλογή σου. Δεν απέχει απο αυτή που πρότεινα.
φιλε δεν θελω αλλο dual boot....μπωρειτε να με βοηθησετε στο linux??? πχ εγκατεστησα το παιχνιδι trackmania και κολλαει...στα options εντοπιζει την καρτα γραφικων ως dirext 3d 69 mb...μπβρο να κανω κατι να μην κολλανε???
Να παίξεις καμιά πασιέντζα ή κάποιο άλλο native παιχνίδι ναι!

Να παίξεις παιχνίδια που απαιτούν ΜS Windows μέσω
wine, δεν έχω ιδέα!

Αλλά αν δεν το πάρεις από την αρχή καλά και δεν στήσεις το
wine ή/και το playonlinux σωστά και μετά το εκάστοτε παιχνίδι μέσα σ' αυτά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Πίστεψέ με, εγώ ειμαι τρελαμένος παιχνιδάς, αλλά γι' αυτό κρατάω dual boot ώστε να έχω τις καλύτερες επιλογές. Και προσωπικά θεωρώ ότι παιχνίδια που απαιτούν MS λειτουργικό και DirectX και δεν συμμαζεύεται, απλά δεν είναι για εικονική μηχανή ή
wine ή playonlinux ή ότι άλλο. Βέβαια, αν τα καταφέρεις θα είσαι ο πρώτος στο χωριό και μετά φτιάξε κι έναν οδηγό της προκοπής. Εγώ 2-3 χρόνια τώρα πειραματίζομαι, αλλά δεν καταφέρνω και πολλά. Στο θέμα μας:
http://appdb.winehq.org/objectManager.p ... &iId=11592 και καλή τύχη με τις οδηγίες!