Δημοσιεύτηκε: 30 Αύγ 2010, 23:14
UnKnown96 έγραψε:Geia sas paidia,
Lipon egw prin kapious mines,nomizw iounio p epeza eixa to idio provlima kai me palia patch i lisi einai apli pigente ston fakelo p egatasta8ike to metin2 kai metonomaste to metin2client.bin se metin2client.exe.
meta pigente sto terminal kai grapste
cd <directory ston fakelo tou metin2>
chmod +x metin2client.exe
sudo wine ./metin2client.exe
Meta apo afto mporite an 8elete na traviksete ekso ton fakelo tou metin2 stin epifania kai aplos na kanete diplo klik sto metin2client.exe gia na anigi
ean 8elete updates na anigete to metin2.exe mexri na kanei ta updates kai meta na vgalei to error kai meta to anigete me to metin2client.exe me ta kenourgia updates.
Dn paizw pleon alla ean exete ena provlima anaferete to kai isos kserw na sas to lisw.
P.S Signomi gia ta greeklish alla milaw apo to laptop m p exw fedora kai dn exw vrei tropo na valw kai elliniki glossa.
Mia fora dokimasa kai m aferese tin agliki kai otan ekana restart to laptop dn mporousa na kanw login gt to username m kai to password einai sta agglika
Καλησπερα ,
Το μονο που εκανα ηταν να βρω το αρχειο που ειπες και να του κανω μετονομασια. Επειτα το ετρεξα με wine και ολα πηγαν καλα , επιτελους το παιχνιδι παιζει
Ευχαριστω