Δημοσιεύτηκε: 08 Οκτ 2010, 04:33
από Epirotes
emulators γενικώς θέλει ... ξέρω 'γω, ας μας πει ο ίδιος με ποιο σαφή τρόπο τι θέλει ... κι όχι emulators σε ubuntu καθόλου παράλογο δεν είναι, αν και δεν έχω ασχοληθεί εκτενώς ... συγκεκριμένα πράγματα ζητάει ο φίλος ...
ponaei έγραψε:Προχθές έβαλα τα πρώτα μου Ubuntu αλλά επειδή δεν αφιέρωσα ποτέ περισσότερο χρόνο στο PC όσο στα παιχνίδια του, είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω. Κι έτσι ανακάλυψα ότι τα παιχνίδια για Ubuntu είναι άθλια :P , αλλά βρήκα συναρπαστικούς τους emulators. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω cd-rom image ώστε να κατεβάζω ένα παιχνίδι και να το παίζω σαν να είναι μεσα στο dvd-Rom???(κυρίως για παιχνίδια PS2-3) δεκτή η οποιαδήποτε συμβουλή, σελίδα, πρόγραμμα και λύση γενικότερα...
Ευχαριστώ.

Καταλάβατε; :?: :? Υ.Γ.: Υπογραμμίσεις δικές μου! ;) ή κάνα παιχνίδι να παίζει απροβλημάτιστα και να έχει μοντέρνα γραφικά, γιατί καλά και τα ρετρό αλλά ... μπαίνουμε στο 2011 όπου να 'ναι! Λοιπόν, Neverwinter Nights το αρχικό έχει γίνει linux port και παίζει τέλεια αν εξαιρέσεις τα απαρχαιωμένα γραφικά ... Κάποια παιχνίδια είναι όντως άθλια στο ubuntu ... αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα!Off topic:
Έχω στα σκαριά και μια δοκιμή έναν οδηγό για Neverwinter Nights 2 μέσω wine και/ή playonlinux που έφτιαξε ένας φίλος!