Δημοσιεύτηκε: 28 Ιαν 2011, 22:05
από Neroubas
Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας. Να πω πως έχω ψάξει και εδώ και στο internet για να διορθώσω το πρόβλημα οπότε αν υπάρχει η λύση θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη. Στο πρόβλημα λοιπόν. Όταν πάω να τρέξω κάποιο παιχνίδι [(μόνο native έχω παίξει),(όχι σε όλα)] μου εμφανίζει μαύρη οθόνη με το σήμα πως δεν μπορεί να τρέξει σε αυτή την ανάλυση βάλε την ανάλυση σε 1280χ1024 @60hz που είναι αυτή που έχω. Στο enemy territory με alt+enter το έκανε windowed και μπόρεσα από εκεί να βάλω την ανάλυση που έλεγε. Στο Nexuiz και το extreme tux racer δεν μπορώ να το κάνω. Πως γίνεται να το διορθώσω?
τρέχω ubuntu 10.10 όλες οι ενημερώσεις έχω κάρτα γραφικών μια nvidia geforce 7600gt στην οποία έχω περάσει τους καινούριους drivers ακολουθώντας τον οδηγό που βρήκα στο forum.(το έκανε και πριν από αυτό)

Υ.Γ
Καλώς ήρθα στην ελληνική κοινότητα του ubuntu

!

Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την Neroubas

Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.
Αυτόματο script υπογραφής