Δημοσιεύτηκε: 27 Νοέμ 2008, 04:28
Καλώς ήρθες.
Καταρχήν, διόρθωσε το μήνυμά σου και γράψε με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Δεύτερον, το μήνυμά σου μεταφέρθηκε. Το σημείο που πόσταρες ήταν τελείως λάθος.
(βασικά με δυσκόλεψε πολύ να βρω και εγώ κατηγορία για να το μεταφέρω λόγο του ότι αυτό που ζητάς μου φαίνεται παράλογο, ίσως κάνω και λάθος )
Μετά δες οπωσδήποτε τα παρακάτω:
viewtopic.php?f=2&t=279
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=272993
Τώρα στο θέμα μας...
Όταν λες να κατεβάζεις ένα παιχνίδι τι εννοείς? Τι παιχνίδι , για που και απο πού? Linux,Windows?
Αν θέλεις κάτι σαν το daemon tools...υπάρχει το acetoneiso, αλλά είναι άχρηστο για τον σκοπό που το θέλεις.
Τα παιχνίδια στο linux συνήθως (κατα 99%) τα κατεβάζεις, τα εγκαθιστάς και τα παίζεις...
Παιχνίδια για windows δύσκολα παίζουν σε linux (Δες το cedega και αγόρασε το αν σε βολεύει. Προσοχή όμως δεν θα παίξουν όλα τα παιχνίδια των windows)
Υπάρχουν παιχνίδια που παίζουν native και σε windows και σε linux...
συνήθως μη εμπορικά, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως το Unreal Tournament κ.α.
Τέλος για τα "άθλια" παιχνίδια του linux...
1)Σίγουρα δεν υπάρχουν παιχνίδια που καλύπτουν όλα τα είδη, υπάρχουν όμως αρκετά και αξιόλογα.
Τα περισσότερα, αυτών των αξιόλογων προγραμματίζονται επί χρόνια, κάνοντάς τα Κορυφή στο είδος τους.
2)Η πολιτική των εταιριών που βγάζουν εμπορικά games είναι: βγάζω νέο παιχνίδι με σκοπό να αγοραστεί και να παιχτεί μέχρι να ετοιμάσω το επόμενο...
Άρα μικρή διάρκεια και αντοχή στον χρόνο (τερματίζετε σε 1-2 μέρες)
Σκοπός, μόνο το χρήμα.
Άρα για εμένα τα περισσότερα είναι άθλια (δεν τα βάζω όλα σε ένα τσουβάλι)
Στο linux τα παιχνίδια γράφονται με σκοπό την διασκέδαση, δημιουργών και παιχτών και τίποτε άλλο...
Αυτά
Καταρχήν, διόρθωσε το μήνυμά σου και γράψε με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Δεύτερον, το μήνυμά σου μεταφέρθηκε. Το σημείο που πόσταρες ήταν τελείως λάθος.
(βασικά με δυσκόλεψε πολύ να βρω και εγώ κατηγορία για να το μεταφέρω λόγο του ότι αυτό που ζητάς μου φαίνεται παράλογο, ίσως κάνω και λάθος )
Μετά δες οπωσδήποτε τα παρακάτω:
viewtopic.php?f=2&t=279
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=272993
Τώρα στο θέμα μας...
Όταν λες να κατεβάζεις ένα παιχνίδι τι εννοείς? Τι παιχνίδι , για που και απο πού? Linux,Windows?
Αν θέλεις κάτι σαν το daemon tools...υπάρχει το acetoneiso, αλλά είναι άχρηστο για τον σκοπό που το θέλεις.
Τα παιχνίδια στο linux συνήθως (κατα 99%) τα κατεβάζεις, τα εγκαθιστάς και τα παίζεις...
Παιχνίδια για windows δύσκολα παίζουν σε linux (Δες το cedega και αγόρασε το αν σε βολεύει. Προσοχή όμως δεν θα παίξουν όλα τα παιχνίδια των windows)
Υπάρχουν παιχνίδια που παίζουν native και σε windows και σε linux...
συνήθως μη εμπορικά, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως το Unreal Tournament κ.α.
Τέλος για τα "άθλια" παιχνίδια του linux...
1)Σίγουρα δεν υπάρχουν παιχνίδια που καλύπτουν όλα τα είδη, υπάρχουν όμως αρκετά και αξιόλογα.
Τα περισσότερα, αυτών των αξιόλογων προγραμματίζονται επί χρόνια, κάνοντάς τα Κορυφή στο είδος τους.
2)Η πολιτική των εταιριών που βγάζουν εμπορικά games είναι: βγάζω νέο παιχνίδι με σκοπό να αγοραστεί και να παιχτεί μέχρι να ετοιμάσω το επόμενο...
Άρα μικρή διάρκεια και αντοχή στον χρόνο (τερματίζετε σε 1-2 μέρες)
Σκοπός, μόνο το χρήμα.
Άρα για εμένα τα περισσότερα είναι άθλια (δεν τα βάζω όλα σε ένα τσουβάλι)
Στο linux τα παιχνίδια γράφονται με σκοπό την διασκέδαση, δημιουργών και παιχτών και τίποτε άλλο...
Αυτά