Δημοσιεύτηκε: 26 Οκτ 2011, 18:05
από ΓιάννηςΤ
Γεια σου Γιάννη!
Εντελώς τυχαία παίζω και εγώ WOW έχω TOSHIBA και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα!!!
Αλλά νομίζω πως σου έχω τη λύση!
Εγώ στο δικό μου Toshiba, σε αντίθεση με τα άλλα έχω εγκαταστήσει και τα Windows. Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το ubuntu μέχρι που δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να μπαίνω στο διαδίκτυο από τα Windows...
Λοιπόν αν έχεις και εσύ Windows, κάνε το εξής:
Απεγκατέστησέ το από το ubuntu, μετά άμα πας "Υπολογιστής" θα δεις ότι έχεις πρόσβαση και στο σκληρό δίσκο των Windows. Μπες, πήγαινε Program Files>World of Warcraft και κάνε εκτέλεση του αρχείου "Wow.exe".
Έτσι θα παίζεις από το ubuntu χωρίς να πιάνει χώρο καθώς θέλει πολύ χώρο και δεν τα χρειάζεσαι τα Windows! Δυστυχώς όμως για μένα αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα:
-Υποφέρω από ένα τεράστιο lag που παρότι είναι στο ίδιο υπολογιστή δεν το αντιμετωπίζω στα Windows.
-Από τα Windows δεν έχω πρόσβαση στο δικό μου μόντεμ! Τα windows είναι ελεεινά!
-Τώρα που βγήκε νέο expansion δεν το εγκαθιστώ καθώς φοβάμαι μην ταραχτεί αυτή η ισοροπία και δεν μπορώ να παίξω Wow, ούτε να μπω Windows.

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα ήθελα να μάθω: Μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα για το linux όπως το game booster που απολαμβάνουν οι χρήστες των Windows? Γνωρίζω για το O.O.M. killer, αλλά δεν ξέρω πως να το θέσω σε εφαρμογή. Μπορείτε να με βοηθήσετε με το πρόβλημα RAM χωρίς να αγοράσω καινούρια? Γιατί στα Windows δεν δεχόμουν καθόλου lag.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ελπίζω να μην έγινα κουραστικός!
Με εκτίμηση
Γιάννης από Αθήνα