Δημοσιεύτηκε: 14 Μάιος 2012, 20:15
από Neptune
ωραία, καλά, εύκολο να το λες για δοκίμασε στο ετοιμόροπο pc μου να δεις:

simosx έγραψε:Δες στο https://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=18815 για το πως εγκαθιστάς το Android Development Kit,
που περιλαμβάνει και emulator. Με τον emulator τρέχει ένα παράθυρο που είναι εικόνα κινητού, και από εκεί μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό κατά τα γνωστά.
Δεν ξέρω αν υπάρχει ζήτημα ταχύτητας, μιας και πρόκειται για emulator. Δοκίμασε και πες μας.

simosx το διάβασα τον οδηγό που έστειλες αλλά να σε πω η αλήθεια δεν κατάλαβα και πολλά,ξες τι, φοβάμαι λιγάκι να το βάλω να το δοκιμάσω γιατί στον οδηγό το παρουσιάσανε σαν ολόκληρο επαγγελματικό πρόγραμμα ''που περιέχει και το emulator'' εγώ απλά θέλω κάτι ειδικό και ελαφρύ για τα παιχνίδι μόνο του Android, κάτι εξειδικευμένο και να σιγουρευτω οτι δεν θα παω να βάλω κάτι στο pc που θα το επειρεάσει στις επιδόσεις π.χ. να κολλάει.
Αν θυμάμαι καλά το eclipse δεν είναι πρόγραμμα editor για σελιδες html?

Πάντως το πρώτο σκέλος της απορίας μου ολοκληρώθηκε (ότι δηλ. παίζει και στον Η/Υ παιχνίδια του Android και δεν χρειάζεται να έχεις κιν. που να το υποστηρίζει). Το θέμα τώρα είναι το emulator, ποιο είναι?, που θα το βρώ?, και τι απαιτήσεις θα έχει? και είμαστε οκ :)