Δημοσιεύτηκε: 12 Σεπ 2012, 09:03
από ALdaperan
bobos73 έγραψε:Δεν είναι κακό να αυξηθούν οι δυνατότητες στο Linux. Γιατί όχι και παιχνίδια κλειστού κώδικα? Πιο είναι το κακό? Ίσα ίσα που θα κάνει καλό. Θα φέρει περισσότερους χρήστες! Τι θα πει άσχετος? Στη συνέχεια μαθαίνεις και γίνεσαι σχετικός. Ένα από τα μεγαλεία του Linux είναι η απόλυτη ελευθερία! Αν θέλει κάποιος να βάλει παιχνίδια πολύ καλά ,τα βάζει. Όποιος όμως δεν θέλει το κρατά καθαρό το σύστημα του. Το να έχει επιπλέον δυνατότητες το Linux εγώ το βρίσκω θετικό. Οι εταιρείες θα δώσουν περισσότερη σημασία στο Linux εκ των πραγμάτων!

Αν και δεν παίζω παιχνίδια, θεωρώ πως ο υπολογιστής δεν είναι παιχνιδομηχανή, συμφωνώ με αυτά που λες .
Γενικά το λογισμικό/υλικό ενός υπολογιστή "παρακολουθεί" και συμβαδίζει με τις απαιτητικές εφαρμογές (όπως τα παιχνίδια)
Έτσι εκτός του ότι θα έρχονται νέοι χρήστες στο Linux , παράλληλα αυτό θα πρέπει να βελτιώνεται για να μπορεί να είναι συμβατό με τα νέα πιο απαιτητικά παιχνίδια !
Αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι !

bobos73 έγραψε:Εγώ έχω στο σπίτι μου 5 συστήματα. Στα 4 έχω τα παλιοπαράθυρα μαζί με Linux . Τα παιχνίδια είναι η βασική αιτία που τα 4 παιδιά μου ανοίγουν τον υπολογιστή. Ενώ βλέπουν τον πατέρα τους να έχει μόνο Linux, παρ' όλα αυτά, δεν μπαίνουν τακτικά στο Linux. Ενώ τα παροτρύνω να κάνουν τις διάφορες σχολικές εργασίες με Linux, αυτά τις κάνουν στα παράθυρα. Η δύναμη της συνήθειας! Εμείς ότι και να πούμε, τα παιχνίδια είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ψηφιακή ζωή των ανθρώπων!

Γιατί δεν τους παίρνεις μια παιχνιδομηχανή που προορίζεται γι αυτό το σκοπό ;
Έτσι θα παίζουν και πιο ευχάριστα και επιπλέον θα αναγκάζονται εκ των πραγμάτων να δουλέψουν στον υπολογιστή σε Linux !