Δημοσιεύτηκε: 26 Οκτ 2008, 12:58
thodoris_turtle έγραψε:δεν ξερω εκτιμο την προσπαθεια σου για να με βοηθησεις αλλα και εγω ειμαι ενας απειρος χρηστης ουσιαστικα για λεμε και την αληθεια απλα θα ηθελα σημερα να λεω οτι κατι εκανα για την εγκατασταση του apache server να λεω οτι ο χρονος που αφιερωσα απεδωσε καρπους
αμα δοκιμασω την δευτερη επιλογη υπαρχη δρομος επιστροφης δηλ. ας πουμε κανω εγκατασταση του image αρχειου και μετα τελειωνω την εργασια μου μετα υπαρχη δρομος για να ξαναγυρισω σε ubuntu ? υπαρχει νομιζω ετσι δεν ειναι
απλα αμα μπορειτε οσες περισσοτερες συμβουλες να μου δωσετε τοσο το καλυτερο
θες να μου στειλεις σε PM το μαιλ σου? ετσι για να εχουμε μια πιο αμεση και επικοινωνια βεβαιος αμα εχεις και τον απαιτημενο ελευθερο χρονο
Για πιο ευθή τρόπο επικοινωνίας, το τυπικό είναι με τη χρήση συνομιλίας IRC στο κανάλι του #ubuntu-gr,
http://wiki.ubuntu-gr.org/Wiki/Community/IRC
Αν καταφέρεις και συνδεθείς τώρα, είμαι μέσα στο κανάλι.
Με το Virtualbox, εκτελείς το νέο λειτουργικό σύστημα μέσα σε παράθυρο, και δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο την εγκατάστασή σου με Ubuntu. Μπορείς να καταστρέψεις ό,τι υπάρχει μέσα στην ιδεατή μηχανή και το Ubuntu σου δε θα πάθει τίποτα.
Η εγκατάσταση του Apache μπορεί να γίνει από το γραφικό περιβάλλον με λίγα κλικ. Αν οι σημειώσεις απαιτούν την εγκατάσταση με δική σου μεταγλώττιση του λογισμικού, και αυτό μπορεί να γίνει.
Περισσότερα στο IRC.