Δημοσιεύτηκε: 25 Μαρ 2011, 15:26
από xrhstaras
Η λύση ήταν η εξής
Συμπλήρωσα τα πεδία στις ρυθμίσεις ipv4 δηλαδή την τοπικη ip , masked subnet και τέλος gateway!
Ακόμα και με τις ελάχιστες γνώσεις είσαι οκ στο ubuntu. ! :clap:

Το κακό με το ubuntu (64bit τρεχω) είναι οτι είναι πολύ πιο αργό από άλλες διανομές π.χ suse linux, fedora που έχω τεστάρει, επίσης σε σχέση με τα windows 7 είναι πολύ αργά.
Και η διαφορά φαίνεται , ας πούμε όταν έκανα κάποιες εργασίες ταυτόχρονα . Αυτό το βρίσκω πολύ αρνητικό γιατί θέλω το λειτουργικό που τρέχω να εκμεταλεύεται 100% τις δυνατότητες του υπολογιστή.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το τηλεκοντρολ ενώ βρίσκει τον δέκτη και η εφαρμογή remote control μου δείχνει ποια πλήκτρα πατάω όμως δεν δουλεύει σε εφαρμογές που το χρειάζομαι οπως xbmc κλπ
Τα flash βίντεο στο youtube παίζουν λιγο χάλια σε υψηλή ανάλυση , βλέπεις δηλαδή να σπάει η εικόνα στην κίνηση κατι που δεν γίνεται ούτε στα windows ούτε στο mac osx.

Επίσης εφαρμογές που υπάρχουν σε άλλες διανομές δεν υπάρχουν στο ubuntu.

Αυτά από εμένα , ελπίζω να γίνει καλύτερο στο μέλλον γιατί από επιδόσεις έρχεται τελευταίο για desktop χρήση τουλάχιστον.