Δημοσιεύτηκε: 20 Νοέμ 2008, 10:37
από thodoris_turtle
dimisKJ έγραψε:Το συγκεκριμενο θεμα προφανως και δεν εχει καμια σχεση με το Ubuntu ουτε φυσικα και υπαρχει καποιο "προβλημα στο αρχειο web.xml"...

Ειναι θεμα που αφορα καθαρα το J2EE. Αν καταλαβαινω καλα, αυτο που θελεις να κανεις ειναι ενα deployment σε καποιο υπαρκτο project που κατεβασες απο το νετ. Επειδη η απαντηση δεν ειναι τοσο απλη, νομιζω θα χρειαστεις λιγο (εως αρκετο) διαβασμα πανω στα βασικα του J2EE για να λυθουν οι αποριες σου.

:D

δεν ειπα οτι τα ξερω αλλα ουτε ειναι πολι δυσκολα συγκεκριμενα για να τρεξω αυτην την ασκηση δηλ. με ποια κρητιρια θα βαλω ενα ονομα στο url-pattern (ενοτητα mapping) και με ποια στο servlet-name

στο διαταυτα εγω μπορω δηλαδη στο url-pattern και στο servlet-name να βαζω οτι ονοματα μου αρεσουν σε εμενα?

το ξερω οτι εχω ακομα πολα να μαθω οσων αφορα γιατι βασικα αλλα το θεμα ειναι να μπορω τουλαχιστον να τρεχω tutorial :)

εμενα οταν πλεκτρολογο μεσω του CMD την εντολη : ant compile μου εμφανιζει επιτυχια

,ενω οταν πληκτρολογο την εντολη ant install τοτε μου εμφανιζει την ακολουθη εικονα θα σας την ποσταρω γιατι μπορω ισως να βοηθησει λιγακι

http://www.imageshack.gr/view.php?file= ... e9rawo.jpg

ελπιζω να βοηθησε λιγο :)