Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2012, 19:20
από lepidas
Qdata έγραψε:
lepidas έγραψε:Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω βρεί τρόπο που ο server θα δημιουργεί ένα αντίγραφο της εικόνας στον φάκελο /history και αμέσως θα μετονομάζει το αρχείο αυτό με ώρα και ημερομηνία ως filename π.χ. 1-7-2012-17-52.jpg

Μπορώ να σου ετοιμάσω αν θέλεις ένα script. Μπορείς όμως να μου πεις τι server είναι; Τι λειτουργικό τρέχει;
Επίσης μπορείς να μου πεις με ποιον τρόπο ανεβάζεις από την webcam φωτογραφίες στον server; Αν είναι με κάποιο script δικό σου ή κάποιο άλλο τότε ίσως θα βόλευε περισσότερο αν το τροποποιούσες κατάλληλα ώστε να κάνεις αυτό που θέλεις.

Να ξεκαθαρίσω κάτι, δέν έχω καμία απολύτως σχέση με προγραμματισμό εκτός απο ελάχιστη HTML και λίγο CSS3.
Οι εικόνες θα ανεβαίνουν απο έναν υπολογιστή που τρέχει windows xp, με το πρόγραμμα http://www.yawcam.com/ - Σε αυτό το προγραμματάκι ορίζεις το path και το filename.jpg που θες να στέλνει τις εικόνες στον server.

ο server που είμαι είναι: (τα στοιχεία αυτά τα βρήκα απο το System Information του Joomla site που έχω, πιστεύω να σε καλύψουν, εάν όχι πες μου)
PHP Built On: Linux wesense.gr 2.6.35-22-generic #35-Ubuntu SMP Sat Oct 16 20:36:48 UTC 2010 i686
Database Version: 5.1.49-1ubuntu8.1
Database Collation: utf8_general_ci
PHP Version: 5.3.3-1ubuntu9.7
Web Server: Apache/2.2.16 (Ubuntu)
WebServer to PHP Interface: apache2handler