Δημοσιεύτηκε: 17 Φεβ 2013, 22:11
λοιπον για να ειμαι ποιο ξεκαθαρος... εχω εναν υπολογιστη που φοραω το ubuntu server και εγκατεστησα το Lampp και εκανα τις παραμετροποιησεις που χρειαζοταν.. στη διαδικασια εγκαταστασης του ubuntu server επελεξα ομως msql κλπ δεν ξερω αν πεζει ρολο σε κατι..το πορταλ το εχω ειδη κατασκευασμενο και εκανα μονο την μεταφορα των αρχειων στον server (για να μην υπαρξουν ερωτηματα μηπως πεζει ρολο και εκανα κατι λαθος δοκιμασα και εγκατεστησα ενα template του joomla και παλι δεν πεζει τα modules)
τωρα σε αλλον υπολογιστη εχω windows οπου εχω εγκαταστημενο το wampp οπου δοκιμασα και εκει τα αρχεια του πορταλ και τα modules τα πεζει μια χαρα
και με παραξενευει το γεγονος με το linux (τα ματια μου εχουν γινει σαν της κουκουβαγιας απο το πρωι με αυτο ταλαιπωρουμε) παιδια ριξτε τα φωτα σας
τωρα σε αλλον υπολογιστη εχω windows οπου εχω εγκαταστημενο το wampp οπου δοκιμασα και εκει τα αρχεια του πορταλ και τα modules τα πεζει μια χαρα
και με παραξενευει το γεγονος με το linux (τα ματια μου εχουν γινει σαν της κουκουβαγιας απο το πρωι με αυτο ταλαιπωρουμε) παιδια ριξτε τα φωτα σας