Δημοσιεύτηκε: 04 Αύγ 2013, 17:36
από Tassos10
lepidas έγραψε:
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get install sendmail
και ξαναδοκίμασε, λογικα θα δουλεψει

Αν εννοείς για το topic που έχω κάνει για το thunderbird και που γενικά τέλος πάντων θέλω να ειδοποιούμε για τα e-mails μου, καλύτερα ας μιλήσουμε σε εκείνο το topic ( μην τα μπερδέψουμε εδώ ) για εκείνο το θέμα. Σε ευχαριστώ καταρχήν το έκανα και αυτό που μου λες εγκατάσταση ( δε το δοκίμασα ακόμη ), αλλά είμαι έτσι και αλλιώς δυσαρεστημένος με την κατάσταση αυτή διότι, έπαθα τι έπαθα και τα έπαιξε όταν πήγα να στείλω e-mail από το thunderbird και μετά δεν δεχόταν των κωδικό μου ( το κουφό :shock: ) , πέρα από αυτό μετά με χίλια ζόρια και κολλήματα ενώ το e-mail μου π.χ. είναι tasos@yahoo.gr επειδή όταν το έβαζα .gr κόλλαγε δε το δεχόταν κτλπ..κτλπ στις αρχικές ρυθμίσεις το έβαλα tasos@yahoo.com το e-mail μου :| και απορώ, αλλά συνδέθηκε τελικά. Τώρα όμως κάνει άλλα εντελώς παράλογα πράγματα :
1) Μου δείχνει όπως ήθελα με ήχο και ένα συννεφάκι πάνω ( όπως δείχνει στις ειδοποιήσεις ) ότι έχω ένα e-mail και αν και δείχνει και κάτι ακαταλαβίστικα, το δείχνει πάντως αλλά τώρα δεν μου δείχνει μπλε το γράμμα, ούτε μένει μετά μπλε, όπως πριν που έμενε..& + ότι
2) Μου δείχνει μετά στο dash που είναι το thunderbird τον αριθμό "1" ότι έχω ένα e-mail και χωρίς να το διαβάσω και από το thunderbird πάω στο e-mail μου στην σελίδα κανονικά και βλέπω πως ποια μου το δείχνει διαβασμένο εκεί το e-mail.. :|

Πριν αυτά τα δύο τα παράλογα δε τα έκανε....
Τι να πω, εγώ είμαι εντελώς δυσαρεστημένο με το thunderbird και πραγματικά δε το περίμενα καθόλου.. :