Δημοσιεύτηκε: 23 Απρ 2014, 20:38
Καλησπερα παλικαρια εχω ubuntu server 14.04 μετα απο τις αλλαγες που εχει κανει το συστημα κλπ αξιζς το εξης προβλημα
οταν θελω να κανω εγκατασταση ενα php module (phplive) ειναι λιβε υποστιριξη μου βγαζει το εξης σφαλμα
τα αλλα cms joomla klp δουλεουνε μια χαρα ....εψαξα και διαβασα οτι το προβλημα ειναι στο mysql και πρεπει να γινει mysqli αλα δεν καταλαβα χριστο απο αυτα που λενε ξερει κανεισ ρε παλικαρια να μ εξηγησει ελληνικα - λαικα πς διορθωνετε αυτο? (με το ..... update που εμπλεξα)
οταν θελω να κανω εγκατασταση ενα php module (phplive) ειναι λιβε υποστιριξη μου βγαζει το εξης σφαλμα
- Κώδικας: Επιλογή όλων
Live Support system has produced the following error. Make sure the URL you are attempting to access has not been altered. Please notify the website admin.
Time : Wed 04/23/2014 13:06:36
Error Type : [8192]
Error Message : mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead - [ SOLUTION CHECKER DISABLED]
File Name : /phplive/index.php
File Line # : 10
Query
τα αλλα cms joomla klp δουλεουνε μια χαρα ....εψαξα και διαβασα οτι το προβλημα ειναι στο mysql και πρεπει να γινει mysqli αλα δεν καταλαβα χριστο απο αυτα που λενε ξερει κανεισ ρε παλικαρια να μ εξηγησει ελληνικα - λαικα πς διορθωνετε αυτο? (με το ..... update που εμπλεξα)
Τον κώδικα τον βάζουμε μέσα σε [cοde]κώδικας[/cοde]. Επιλέγουμε το κείμενο και πατάμε το κουμπάκι
.