Δημοσιεύτηκε: 02 Ιούλ 2009, 20:48
Καλησπερα σας και παλι
Δεν σας εχω καποια νεα απο το θεμα αλλα ηθελα να ρωτησω μιας και δεν εχω το usb floppy και λεω να εγκαταστησω linux ξερω τις τεραστιεσ δυνατοτητες που εχει ηθελα να ρωτησω αντι για δισκετα αν μπορο με καποιον τροπο να κανω την ιδια δουλεια με cd
στο manual λεει τα εξης
μετα κατα το installation λεει:
πως μπορω να κανω τα ιδια πραγματα σε ενα cd λογικα θα πρεπει να τα κανω σε καποιο image που θα γραψω μετα???
πειτε μου οτι ειναι τοσο θαυματουργα το linux που μπορει να μην χρειαστω floppy
Δεν σας εχω καποια νεα απο το θεμα αλλα ηθελα να ρωτησω μιας και δεν εχω το usb floppy και λεω να εγκαταστησω linux ξερω τις τεραστιεσ δυνατοτητες που εχει ηθελα να ρωτησω αντι για δισκετα αν μπορο με καποιον τροπο να κανω την ιδια δουλεια με cd
στο manual λεει τα εξης
έγραψε:Linux:
# mkdosfs /dev/fd0
# mkdir -p /mnt/floppy
# mount /dev/fd0 /mnt/floppy
# tar xzvf rr222x-ubutu-8.04.tgz -C /mnt/floppy
# umount /dev/fd0
μετα κατα το installation λεει:
έγραψε:Step 4 Install Ubuntu Server Linux
Insert the driver floppy diskette in the floppy drive or insert the USB diskette in to the
USB port.
1) Start installing Ubuntu Linux by booting from the installation medium.
2) On the startup screen, for Ubuntu Server 6.10/7.04/7.10, select "Install to the hard
disk" and for Ubuntu Server 8.04/8.10, select "Install Ubuntu Server". Then press
"F6" to select "Other Options" and at the end of Boot Options, type in
"mv_sata.noprobe=1"(without quotation mark) and press "Enter" to start the
installation.
Press "ALT+F2" to switch to the shell on console 2. Type the following commands:
# mount –t vfat /dev/fd0 /floppy
# cp –r /floppy /tmp/hptdd
# umount /floppy
Unplug all USB storages from the USB port and then type:
# sh /tmp/hptdd/preinst.sh
πως μπορω να κανω τα ιδια πραγματα σε ενα cd λογικα θα πρεπει να τα κανω σε καποιο image που θα γραψω μετα???
πειτε μου οτι ειναι τοσο θαυματουργα το linux που μπορει να μην χρειαστω floppy