Δημοσιεύτηκε: 03 Ιούλ 2009, 02:49
Και παλι Καλησπερα σας!!!!
Θα ελεγα οτι ειμαι πολυ χαρουμενος λογο του οτι καταφερε επιτελους το pc ανακαλυψει και να αναγνωρισει τον controller
μετα απο μια αρκετα επιπονη διαδικασια αφου την μια δεν μου εβρησκε το cdrom την αλλη δεν μπορουσε να κανει copy τα αρχεια απο το flashακι τελος παντων εκανα οτι ελεγε το manual στο site της highpoint (rocketraid) αλλα οπου fd0 -> sdb1 που ειναι το flashaki
τελικα ολα πηγαιναν καλα μεχρι που ηρθε η ωρα να εγκατασταθει το GRUB το οποιο για καποιον αγνωστο λογο δεν εγκατασταθηκε!!!!
τα εβαψα μαυρα
και πατησα continue πηγε στο μενου και με χαρα ανακαλψα
οτι εχει επιλογη να εγκαταστησω το LILO
οποτε λεω οκ δεν δουλεωε το ενα θα με γλιτωσει το αλλο...
ΑΜ δε που με γλιτωσαι και αυτο απετυχε να εγκατασταθει!
Το παλεψα απο εδω το παλεψα απο εκει (με τις απειρες γνωσεις που εχω) αλλα δεν καταφερα τιποτα και επελεξα εκει που ελεγε continue without install GRUB or LILO
ξερω οτι αυτο σημαινει οτι δεν θα ξεκηνανε το linux
Καπου εδω ειναι που θελω τα φωτα σας!!!! τι γινετε τωρα??
Καποια στιγμη δεν μπορεσα να το συγκρατησω κατι ειπε οτι και καλα αναγνωριζε τον σκληρο ως sdc υπαρχει περιπτωση το GRUB να μπορεσε να μπει γι αυτο το λογο????
Για Βοηθηστε με σας παρακαλω!!!
Off topic:
μεχρι την κυριακη το βραδυ θα ειμαι εκτος ελλαδας αλλα μαλλον θα εχω ιντερνετ οποτε μπορειτε να μου προτεινετε λυσεις να τις συζητησουμε και οταν γυρισω Δευτερα πρωι να τις δοκιμασω!!!
Θα ελεγα οτι ειμαι πολυ χαρουμενος λογο του οτι καταφερε επιτελους το pc ανακαλυψει και να αναγνωρισει τον controller
τελικα ολα πηγαιναν καλα μεχρι που ηρθε η ωρα να εγκατασταθει το GRUB το οποιο για καποιον αγνωστο λογο δεν εγκατασταθηκε!!!!
τα εβαψα μαυρα
ΑΜ δε που με γλιτωσαι και αυτο απετυχε να εγκατασταθει!
Το παλεψα απο εδω το παλεψα απο εκει (με τις απειρες γνωσεις που εχω) αλλα δεν καταφερα τιποτα και επελεξα εκει που ελεγε continue without install GRUB or LILO
ξερω οτι αυτο σημαινει οτι δεν θα ξεκηνανε το linux
Καπου εδω ειναι που θελω τα φωτα σας!!!! τι γινετε τωρα??
Καποια στιγμη δεν μπορεσα να το συγκρατησω κατι ειπε οτι και καλα αναγνωριζε τον σκληρο ως sdc υπαρχει περιπτωση το GRUB να μπορεσε να μπει γι αυτο το λογο????
Για Βοηθηστε με σας παρακαλω!!!
Off topic:
μεχρι την κυριακη το βραδυ θα ειμαι εκτος ελλαδας αλλα μαλλον θα εχω ιντερνετ οποτε μπορειτε να μου προτεινετε λυσεις να τις συζητησουμε και οταν γυρισω Δευτερα πρωι να τις δοκιμασω!!!