Δημοσιεύτηκε: 06 Φεβ 2010, 13:52
από ant_0611
sneferu έγραψε: ...
Σου δινουν την επιλογη να κανεις DVD ανακτησης, αλλα μονο μια φορα (αυτο δεν το καταλαβα ποτε)
Αν καει ο σκληρος ειναι προβλημα, δεν ξερω τι γινεται σε αυτη την περιπτωση, αν μπορουν να ξαναπεραστουν τα win απο το DVD ανακτησης δηλ., λογικα θα γινεται. Εχει σημασια το μεγεθος του partition ? Aλλα αν δεν βγαλει ακρη ο χρηστης των win μπορει να καταφυγει στη δοκιμασμενη λυση :mrgreen:
Αλλα εμας τι μας νοιαζει, αφου το πρωτιστο καθηκον μας ειναι να ξηλωσουμε τα windows εντελως, τουλαχιστον οσοι δεν παιζουν παιχνιδια. Αυτο εκανα και εγω μετα το τριμηνο, βεβαια παει η εγγυηση :lol:

1) Μερικοί κατασκευαστές σου επιτρέπουν να κανεις παραπανω απο ένα αντιγραφο ασφαλείας της εργοστασιακής εγκατάστασης... και σχεδόν όλοι με τον έμμεσο τρόπο... :D (θα τον καταλαβαιτε παρακατω)

2)Αν καει ο σκληρός ή εσύ θέλεις να τον αλλάξεις, απλα παιρνεις αντιγραφο ασφαλείας εργαστασιακής εγκατάστασης με τον παλιό δίσκο. Βάζει τον καινουργιο και κανει ανακτηση απο το DVD και όχι απο το D2D Recovery. (το έχω κανει σε HP, Toshiba ,Acer και Fujitsu) . Και μαντέψτε... μετα απο αυτην την επαναφορα σε αφήνει να ξαναπάρεις αντιγραφο ασφαλείας εργοστασιακών... Το μέγεθος του partition παίζει ρόλο μόνο σε toshiba που δεν έχει επαναφορα απο δίσκο, αλλα απο dvd που έχει εικονικο αρχειο partition. Μερικα μοντέλα, μονο το έχουν αυτο το συστημα. Βέβαια, σε τετοια περιπτωση απλα εγκαθιστας και μετα κανεις συρικνωση ή μεγενθυση του partition.

3) H εγγύση δεν χάνεται! Απλα μπορέις να κανεις μια επαναφορα των εργοστασιακών, πριν το στείλεις ή απλα τα σβήνεις όλα και δεν μπορουν να σου πούν τίποτα. Ύστατη λύση, να κανεις καταγγελία, διοτι αυτοι εμπορέυονται υλικό και όχι κατι που δουλευει αποκλειστικα με τον συνδυασμό υλικου κ' λογισμικου.

Για το λαπτοπ.
Θα σου πρότεινα να παρεις ενα με ddr3 μνήμη. Πρώτον για το θέμα της ταχύτητας και δευτερον για το θέμα οτι σε 3-4 χρόνια οπου ίσως να μην έχεις αλλάξει λαπτοπ (και να μπορεις να κανεις την δουλεια σου με αυτο) δεν θα υπαρχουν ddr2 για ανταλλακτικα ή θα ειναι δυσευρετες. Οτι γινεται τώρα με τις ddr1.
Επιπλέον... προσοχή σε λαπτοπ με ddr3. Η HP στο μοντέλο dv6-2010sv στο site της γραφει οτι εχει ddr3, ενώ έχει ddr2!!! Την πάτησα προσφατα...και ευτυχως ειχα ψωνίσει απο το γνωστό ηλεκτρονικο κατάστημα και μου το αλλάξανε. Αλλα η θεία μου που πήγε απο τοπικό, και την δουλεψανε... και καλα ddr2 συμβατες με ddr3.