Δημοσιεύτηκε: 18 Σεπ 2008, 12:02
από digibill
Επειδή τον τελευταίο καιρό ο Thunderbird μου παρουσίαζε προβλήματα συνέχεια (ειδικά αυτό το σβήσιμο καινούργιων μαιλ και η επανεμφάνιση παλιότερων είχε γίνει εβδομαδιαίο φαινόμενο!!) ολοκλήρωσα την μετάβασή μου στο Evolution. Μεταφέρθηκαν σχετικά εύκολα τα πάντα (επαφές και αρχείο mail μεγέθους πολλών εκατοντάδων ΜΒ!), παρόλο που evolution και thunderbird δεν συνεργάζονται άψογα στον τομέα αυτόν (δεν έγινε αυτόματη μεταφορά, αλλά με export από thunderbird και import σε evo).

Ανακάλυψα λοιπόν ότι στα αρχεία που αποθήκευε τα mails ο thunderbird υπήρχαν e-mails πολύ παλιά, τα οποία είχα σβήσει.... ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα, αφού ο ΤΒ δεν μου τα έδειχνε!! Τώρα, τι έγινε και πώς, ένας θεός ξέρει!!

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι αρκετά καλές, το evo μοιάζει seamless πρόγραμμα όλα-σε-ένα.... Κάτι παράξενο μόνο που αντιμετωπίζω: δεν μπορώ να ορίσω κάποιον notification sound όταν μου έρχονται καινούργια μηνύματα... Παρόλο που στο εγχειρίδιο του evo αναφέρεται ότι:

έγραψε:New Mail Notifications: Evolution can alert you to the arrival of new mail with a beep or by
playing a sound file. Choose your alert noise, or select none, as you prefer.

...τέτοια επιλογή δεν υπάρχει στην αντίστοιχη καρτέλα (General Mail Settings) του evo! :roll: :? (έχω την έκδοση 2.22.3.1). Έχει αλλάξει κάτι?