Δημοσιεύτηκε: 28 Φεβ 2010, 01:43
από sneferu
vista killer έγραψε:Εχώ δοκιμάσει ότι διανομή υπάρχει έκει έξω και από τις ετοιματζίδικες η πιο καλή και αξιόπιστη που βρήκα είναι το ubuntu αρχικά και μετά το mandriva και suse αν και τα δύο τελευταία πάντα με προβλημάτιζε ο package manager τους. To fedora σε όποια έκδοση και να το δοκίμασα μου έβγαζε προβλήματα μπορεί να ήταν και λόγο hardware που έχω.
Από τις κυλιόμενες διανομές και αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει κάτι πιο hardcore νομίζω ότι το gentoo είναι μονόδρομος. Το arch είναι αναξιόπιστη διανομή και μην ξεχνάμε ότι είναι η μόνη που έχει φάει hack στους κεντρικούς της server για μέρες χωρίς να γνωρίζει κανείς τι έχει περάσει έκει μέσα. Σύν τα προβλήματα που παρουσιάζει συνέχεια. Αν παρατηρήσεις όποιος έχει αυτή την διανομή δεν κάνει κάποια σοβαρή δουλειά εκτός από το να αναβαθμίζει τα πακέτα και να συντηρεί την διανομή για να μην σπάσει. Γιαυτό gentoo που είναι δοκιμασμένη λύση.

Off topic:
μηπως γνωριζει κανεις που μπορω να βρω εναν καλο οδηγο για το gentoo (για εγκατασταση και οχι μονο)
ποιο αρχειο πρεπει να κατεβασει κανεις, στα downloads γινεται χαμος, εχει απειρα