Δημοσιεύτηκε: 12 Μαρ 2010, 17:51
από Tolis626
Κοιτάξτε,είναι πολύ άδικο να λέμε ότι το Mac είναι μαύρο χάλι,οπότε δεν περνάω σε αυτόν τον τομέα.Ίσως σε μερικούς τομείς να είναι όντως το πιο ανεπτυγμένο το λειτουργικό(όχι σε όλους εννοείται,ιδιαίτερα στον τομέα του personalisation είναι πολύύύύύύύύύύ πίσω) αλλά μόνο και μόνο το γεγονός ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε οτιδήποτε μη-Αpple το κάνει αμέσως πολλά στάδια κατώτερο.Κάποιοι θα πουν "Πάρε ένα Mac και εκεί εκτός του MacOS μπορείς να έχεις και Linux και όλα".Αλλά αφού είμαι ήδη πολύ ευχαριστημένος με το ΗΡ μου που κάνει κανά χιλιάρικο γιατί να πάρω και το αντίστοιχο MacBook με τα διπλάσια λεφτά?Αν δεν είχα ήδη θα το σκεφτόμουν.Εν αντιθέσει με το MacOS όμως το Linuxάκι μας μπορεί να τρέξει από υπολογιστή σε δέκτη δορυφορικής και από κινητό μέχρι και σε τοστιέρα!Τώρα κάποιοι θα πουν και πάλι για το Hackintosh όπως είπα εγώ σε προηγούμενο post και ο φίλος Apopas,αλλά αυτό είναι μια άλλη εντελώς υπόθεση...Όσος είναι ο μέγιστος χρόνος που μπορεί να χρειαστεί κανείς για να έχει ένα Linux πλήρως λειτουργικό και της αρεσκείας του,τόσος είναι ο ελάχιστος χρόνος που θα χρειαστεί ένα hackintosh για να παίξει αξιοπρεπώς αν είμαστε τυχεροί!
Off topic:
@monkgr
Αρχαία ελληνικά γράφεις?Πώς γίνεται αυτό?Υποστηρίζουν οι υπολογιστές πολυτονικά Ελληνικά? :ugeek: