Δημοσιεύτηκε: 31 Μαρ 2010, 17:38
@jemadux
Off topic:
Πρωτα απ' ολα να σε ενημερωσω πως, ουτε με νοιζει το τι κανει το καθε forum,
αλλα και ουτε και τι κανονισμους εχει το καθε forum!
Εγω μπορω να σου φερω αλλα τοσα forum οπου δεν θα μπορεσεις Ποτέ να δημοσιευσεις τετοια εικονα,
αλλα ουτε και αυτο λεει κατι.
Σε καθε forum, υπαρχουν Κανονισμοι, οπου οταν κανεις την εγγραφη, πρεπει να τους διαβασεις, και αν δεν συμφωνεις με αυτους, απλα δεν κανεις καμια εγγραφη! Ετσι κανω εγω τουλαχιστον, και ετσι θα συνεχισω να κανω!
Αυτη την εικονα, να εισαι σιγουρος, οτι οποιοδηποτε μελος να ητανε στη θεση σου, απλα θα γινοτανε αφαιρεση,
κατι που γινετε σε αυτο το forum απο την αρχη!
Απο εκει και περα, δεν ειναι και η καλυτερη εικονα ουτε να βαζεις info tags για να δημιουργεις εντυπωσεις, ουτε να προσπαθεις να κερδισεις κατι με τον τροπο που απαντας, το ιδιο ισχυει και για εσενα
Θα σε παρακαλουσα, και οποιος αλλο μελος θελει να συνεχισει το offtopic θεμα αυτο,να κανει το παρακατω
Off topic:
Πρωτα απ' ολα να σε ενημερωσω πως, ουτε με νοιζει το τι κανει το καθε forum,
αλλα και ουτε και τι κανονισμους εχει το καθε forum!
Εγω μπορω να σου φερω αλλα τοσα forum οπου δεν θα μπορεσεις Ποτέ να δημοσιευσεις τετοια εικονα,
αλλα ουτε και αυτο λεει κατι.
Σε καθε forum, υπαρχουν Κανονισμοι, οπου οταν κανεις την εγγραφη, πρεπει να τους διαβασεις, και αν δεν συμφωνεις με αυτους, απλα δεν κανεις καμια εγγραφη! Ετσι κανω εγω τουλαχιστον, και ετσι θα συνεχισω να κανω!
Αυτη την εικονα, να εισαι σιγουρος, οτι οποιοδηποτε μελος να ητανε στη θεση σου, απλα θα γινοτανε αφαιρεση,
κατι που γινετε σε αυτο το forum απο την αρχη!
Απο εκει και περα, δεν ειναι και η καλυτερη εικονα ουτε να βαζεις info tags για να δημιουργεις εντυπωσεις, ουτε να προσπαθεις να κερδισεις κατι με τον τροπο που απαντας, το ιδιο ισχυει και για εσενα
Θα σε παρακαλουσα, και οποιος αλλο μελος θελει να συνεχισει το offtopic θεμα αυτο,να κανει το παρακατω
vagrale13 έγραψε:Για οτι προβλημα υπαρχει με τους κανονες του forum, αν καποιιο μελος διαφωνει με την λειτουργεια του,
πιστευει οτι κανω κατι λαθος εγω, θα παρακαλουσα να ανοιξει ενα θεμα και να πει τις αποψεις του, και οχι να συνεχιστει εδω ενας "offtopic διαλογος" και αυτο απλα και μονο για το μελος Unexpected που ανοιξε το θεμα με τιτλο <<Ποιος Browser είναι για ποιον>>