Δημοσιεύτηκε: 29 Μάιος 2010, 21:53
από Apopas
on3st4b έγραψε:-is your system unstable ?
όχι .. μια χαρά είναι , έχω windows 7 και δεν έχω κανένα πρόβλημα σε ότι έχω δοκιμάσει ( τα από τον Αύγουστο ) .

Δεν είαι καθόλου μια χαρά δυστυχώς. Λίγος καιρός για να το κρίνεις αυτό και το εννοώ. Σταθερότητα δεν είναι να σου πετάει μπλε οθόνες απλώς. Ρώτα κι εμένα που στη δουλειά έχω δεινοπαθήσει επειδή προσφέρω υποστήριξη σε συστήματα windows (κάθε τύπου).

έγραψε:-freedom ?
Αν δεν ασχολείσαι με προγραμματισμό .. τι να τον κάνεις τον πηγαίο κώδικα ? (GPL)

Θα σε παρακαλούσα, ειλικρινά, να το ψάξεις λίγο αυτό το θέμα. Η άδεια χρήσης GPL δεν είναι μόνο το να είναι ανοιχτός ο κώδικας. Μην τα παίρνεις όλα τόσο επιφανειακά. Η ελευθερία διαμοιρασμού της ανθρώπινης γνώσης δεν αφορά μόνο τους επιστήμονες αλλά όλους μας.
Γενικά, όταν έχει στοιχειοτεθεί μία ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από μια ιδέα, ακόμα και να μην συμφωνούμε με αυτήν, είναι σίγουρα βεβιασμένη κίνηση και έλειψη γνώσης το να την κρίνουμε τόσο εύκολα. Είναι σαν να λες σε μια αράδα ότι δεν σου ξεφεύγει τπτ και ότι όσοι έχουν ασχοληθεί εις βάθος με αυτήν, κακώς το κάνουν... Πως μπορείς, όμως, να κρίνεις το βάθος σε κάτι που έχεις ασχοληθεί μόνο επιφανειακά;

έγραψε:-Why copy software illegally if you can get it for free?
Τα πιο πολλά προγράμματα θα τα βρεις και για win πλέων ..

Μακάρι να τα βρεις και όλα. Συνηθίζοντας να δουλεύεις με ελεύθερα προγράμματα σε windows, κάνεις τη μετάβασή σου ευκολότερη σε Linux όπου, εκτός από τα προγράμματα, είναι και το ίδιο το λειτουργικό ελεύθερο.

έγραψε:-Does your digital life seem fragmented?
Φτιάξει ένα partition και βαλε το swap εκεί , θα γλιτώσεις από το 90% της ιστορίας ..

Αυτό, βασικά, έχει να κάνει με το ότι η ms δεν έχει καταφέρει ακόμα να φτιάξει έν filesystem της προκοπής. Τι σχέση έχει το swap;

έγραψε:Όσο για το gaming = get a ps3 / xbox etc.. δεν έχουν καμία σχέση με το pc gaming ( mmos , strategies , multiplayer mods etc .. )

Διαφωνώ! Περισσότεροι τίτλοι βγαίνουν, πλέον, για παιχνιδομηχανές παρά για PC και, γενικά, οι πωλήσεις σε ό,τι αφορά παιχνιδομηχανές παρουσιάζουν μεγαλύτερη άνοδο απ' ότι των pc και ολοένα και πιο πολύς κόσμος απολαμβάνει περισσότερο (και φθηνότερα) την ψυχαγωγία μέσω wii, ps3 κλπ
Το PC gaming θεωρείται δεύτερο στη βιομηχανία των ψηφιακών παιχνιδιών.

έγραψε:Επίσης στο linux δεν είναι όλα τόσο “ free “ υπάρχουν και εμπορικές εφαρμογές ..

Αυτό, πραγματικά, δεν το κατανοώ... Εφόσον δεν υποχρεούσαι να τις χρησιμοποιήσεις τι σε νοιάζει να υπάρχει και ο Internet Explorer για Linux; Το θέμα είναι ότι οι διανομές (η πλειοψηφία τουλάχιστον) έρχονται με ελεύθερες εφαρμογές. Το τι άλλο μπορείς να βρεις για Linux είναι άλλη συζήτηση.
-Είναι το Linux πραγματικά ελεύθερο; Είναι η σωστή ερώτηση.
-Φυσικά και είναι. Είναι η σωστή απάντηση.
-Αν θέλω, μπορώ να χρησιμοποιήσω και ανελεύθερες εφαρμογές; Είναι η δεύτερη σωστή ερώτηση.
-Αν θέλεις ναι. Είναι η δεύτερη σωστή απάντηση.
Απόλυτη ελευθερία, δεν νομίζεις;