Δημοσιεύτηκε: 08 Οκτ 2008, 16:55
ftso έγραψε:@bullgr αυτό το έχεις δει/δοκιμάσει? (http://appdb.winehq.org/objectManager.p ... n&iId=2631)
Προσωπικά δεν έχω ανάγκη πλέον το windows και ο μόνος λόγος που θα τα χρησιμοποιήσω είναι για κάποια εφαρμογή για την σχολή (Πληροφορική) για την οποία θα εξαντλήσω πρώτα της εναλλακτικές του linux και μόνο αν δεν δω αποτέλεσμα θα καταλήξω στην χρήση του windows μέσα απο vbox.
Ωραία τα λες μιας και έχεις γνώσεις πληροφορικής και μπορείς εύκολα να ξεπεράσεις προβλήματα που θα σου δημιουργηθούν.
Ξεχνάς όμως πως υπάρχουν και άπειροι χρήστες με ελάχιστες εως μηδενικές γνώσεις προγραμματισμού.
Αν προσθέσουμε και τις μ'ετριες γνώσεις Αγγλικής γλώσσας που καταλήγουμε;
Πόσο φιλικό είναι για αυτούς τους χρήστες ένα τέτοιο σύστημα.
Γνωρίζεις πολύ καλά πως πολλά λογισμικά δεν δουλεύουν παρά μόνο σε windows.Εγώ για παράδειγμα έχω πολλά εκπ/κά λογισμικά που πρέπει να τα δουλέψω καθημερινά, κάποια από αυτά μάλιστα τρέχουν μόνο σε XP. Τι πρέπει να κάνω; Το wine δεν τα τρέχει όλα και αυτά που τρέχει τα βγάζει σε μικρή οθόνη.
Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με το σκάνερ μου, προσπάθησα να το λύσω, ζήτησα βοήθεια από το Forum ακόμα περιμένω απάντηση.
Με τα Windows δεν είχα τέτοια προβλήματα.
Κλέινοντας αυτό που θέλω να πω είναι πως καλά είναι το linux το διαπιστώνω καθημερινά γι αυτό και τα εγκατέστησα και συνεχίζω να τα μαθαίνω και να τα χρησιμοποιώ.Το πρόβλημά τους είναι πως δεν είναι ακόμα φιλικά στο ευρύ κοινό στο βαθμό τουλάχιστον που είναι τα Windows.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας, συγνώμη αν σας ζάλισα ή σας ενόχλησα με τις σκέψεις μου.