Δημοσιεύτηκε: 08 Ιουν 2010, 20:49
Μεχρι πριν ενα χρονο οπου χρησιμοποιουσα Firefox φορτωνα τα RSS κατευθειαν στον Browser κατι που αρχικα φαινεται βολικο αλλα δεν ειναι, διοτι αν κανεις format ή απλα uninstall για καποιον λογο τον firefox τα χανεις ολα. Οταν περασα στον Chrome μου κακοφανηκε που δεν ειχε υποστιρηξη για RSS ετσι εψαξα για διαφορα εργαλια. Τελικα κατεληξα φυσικα στο Google Reader πολυ απλα γιατι εχουν κανει καταπληκτικη δουλεια και το κυριοτερο, ειναι On the Cloud. Που σημαινει οτι δεν με ενδιαφερει αν κανω uninstall τον Browser μου 1000 φορες, μπορω να μπω απο οποιοδηποτε PC και να δω την προσωπικη μου λιστα απο RSS κ.ο.κ
Θα ελεγα πως ειμαι Google Fan οχι επειδη εχω καποιον ιδιαιτερο λογο απλα, παρατηρω πως οι περισσοτερες εφαρμογες της Google μου ταιριαζουν γαντι. Μαλιστα εχω σκοπο το επομενο κινητο μου να ειναι Android...
filippos.xf έγραψε:Δεν είμαι google fan, καμία σχέση.
Θα ελεγα πως ειμαι Google Fan οχι επειδη εχω καποιον ιδιαιτερο λογο απλα, παρατηρω πως οι περισσοτερες εφαρμογες της Google μου ταιριαζουν γαντι. Μαλιστα εχω σκοπο το επομενο κινητο μου να ειναι Android...