Δημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2010, 21:47
από tolis_01
razor έγραψε:
tolis_01 έγραψε:

Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι άλλο, και δεν νομίζω πως υπήρξε λόγος να ψάξεις σε sites με cracks.

Ναι, δύσκολο δεν είναι, εκ των υστέρων βλέποντας το θέμα. Όταν όμως είσαι στη θέση του αρχάριου ή του μέσου χρήστη windows δεν είναι καθόλου αυτονόητο ότι γνωρίζει αυτά που γράφεις. Παραδείγματος χάριν, αγνοούσα το avast, το deamon tools, τον vlc, το Ashampoo burning studio free (είχα ένα ashampoo που έκανε defrag και καθάριζε την regsitry αλλά ήθελε και αυτό νομίζω κάποιο serial)το Paint.net και μερικά άλλα. Άλλο πράγμα το αν μπορείς να δουλέψεις στα windows χρησιμοποιώντας καλά freeware και άλλο αν μπορείς πάντα να διακρίνεις ποιο είναι το καλό για σένα. Μην υποτιμάτε την σύγχυση που βρίσκεται ο μέσος χρήστης windows και την νοοτροπία που έχει αναπτυχθεί πίσω από την χρήση windows.

Όπως ψάχτηκες και για το ubuntu, έτσι κάποιος χρήστης windows μπορεί να ψαχτεί για το δικό του λειτουργικό ;)
(λάθος σου που χρησιμοποιούσες προγράμματα τρίτων για βασικές λειτουργίες του συστήματος όπως το defrag και η registry. Οι περισσότεροι αυτά κάνουν και μετά γκρινιάζουν για την microsoft!)