Δημοσιεύτηκε: 16 Ιουν 2010, 13:29
malos έγραψε:Ρε μάγγες...! Πολύ δεν το τραβήξατε ;![]()
Έκατσα ο καψερός να δω καμιά νέα δημοσίευση το πρωί και σας βλέπω 7 σελίδες !
Ωωω ! λέω θα το διαβάσω μετά τη δουλειά![]()
Ειλικρινά όμως ... δεν μπόρεσα και τις 8 σελίδες. Κόλλησα στην αρχή και με τον razor και τον Τόλη![]()
που το ψιλογράψανε το θέμα και κάναν την κοντρίτσα τους σε high επίπεδο![]()
![]()
( Η ανάγκη παιδιά ως λέξη χρησιμοποιείται και για το χέ....ο
Δε λέμε πάω να κάνω την ανάγκη μου ;
![]()
![]()
)
Όσο για σένα mathpoet νομίζω πως κατάλαβα καλύτερα από τους άλλους τι σε τσιγγλάει ...!
Όχι η ασφάλεια των λειτουργικών .... αλλά τι λένε κάποιοι για την ασφάλεια και πόσο αληθές είναι αυτό που λένε. Σωστά;
Αν όχι:
πήδα post
else
άκου λοιπόν
Η εκτίμησή μου είναι ότι είσαι κάτω των 40 ετών. Όπως όλοι σας (κω...παιδα)
Μαχόσαστε πολεμάτε για το σωστό! "Α είπε έτσι! Γιατί να πει έτσι; Δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις, είναι επικίνδυνο ...." και τέτοια ! Το περί ηλικίας το ανέφερα πεποιθιασμένος ότι κάποια στιγμή τρίβονται τόσο τα πράγματα μες 'τη συνείδησή σου, που δίνεις τόπο στην οργή![]()
Άστους να πουν ότι γουστάρουν μωρέ !!! Τι έγινε δηλαδή; Ο άλλος είναι τόσο ψωνισμένος με το linuxάκι του, που νομίζει ότι έπιασε τον .... ξέρεις. Το συγκεκριμένο επιχείρημα ( το τελευταίο που λες ότι ακούγεται ) το έχω πει κι εγώ κι ας μην το πιστεύω.
Έχω πει συγκεκριμένα σε φίλο μου γουϊντοζά ότι "είναι δομημένο έτσι το σύτημα αρχείων που δεν μπορείς να κολλήσεις κακόβουλο λογισμικό". Αυτό δεν με νοιάζει εκείνη τη στιγμή αν είναι απόλυτα σωστό. Το αντικείμενο εκείνης της στιγμής δεν είναι η αλήθεια στα γιορτινά της
![]()
Το αντικείμενο είναι "αν θα είναι καλύτερα για σένα ( τον φίλο μου ) να βάλεις ubuntu ή να μείνεις στα win.
Διαφωνώ ότι για την πειθώ πρέπει να είμαστε απόλυτα συνεπείς και ακριβολόγοι.
Επειδή η πειθώ είναι ζήτημα αλληεπίδρασης ίσχύουν άλλοι κανόνες από όποιους θα ήταν ικανοί να ευοδώσουν ένα συμπέρασμα που θα εξήγαγε ένας μόνος του - με δικές του αποφάσεις - ερεθίσματα - απαιτήσεις κλπ.
Όταν λοιπόν κάποιος σε ρωτάει ρε παιδιά έχω πρόβλημα με τον mplayer και κάπου μέσα στο νήμα τους πεις βάλε vlc είναι ο καλύτερος... δεν θα είσαι άκυροςΈτσι έχεις νιώσει και έτσι θέλεις να το μεταβιβάσεις.
Ξέροντας λοιπόν εσύ τις δικές σου αλήθειες ότι όλα τα λειτουργικά δεν είναι απόλυτα ασφαλή, ότι το linux
είναι άντε ένα πόντο πιο ασφαλή (γιατί είναι και το ξέρεις), πες μου τι σε βράζει τόσο μέσα σου γι αυτό που λέγεται; Θα χάσει λεφτά ο κόσμος; Θα χάσει φακέλους και αρχεία πολύτιμα;
Αν είναι να έχω την τύχη να είμαι ο πρώτος που θα δημοσιεύσει "κόλησα ιό" ... χαλάλι του ρε παιδί μου!!!
Ας δουν τι φωτογραφίες έχω με την καράφλα μου και τι τσόντες βλέπω.
![]()
![]()
+1 Εσύ πρέπει να 'σαι στην ηλικία μου ρε γμτ.