Δημοσιεύτηκε: 20 Ιουν 2010, 09:57
από medigeek
AxlD έγραψε:Καταρχας ειναι μονο 3 τα προγραμματα που μου λειπουν: MS Office 2007, Digsby και μTorrent.

Σε τέτοια περιπτωση ισχύει αυτό που λέει ο malos: ό,τι έμαθες, αυτό γουστάρεις. Δεν το λέω με κακό τρόπο, απλά έτσι συνήθισες και θα θέλεις περισσότερο από 3 χρόνια για να μάθεις το πρόγραμμα openoffice.

===

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι σε τι ακριβώς υστερεί το openoffice. Ένα παράδειγμα; Μπορεί να βρεθεί ο τρόπος αν ρωτήσεις στο φόρουμ. Φυσικά, πρέπει να αφιερώσεις μεγαλύτερο χρόνο στο να λύσεις τα προβλήματα σου παρά να αναφέρεις την αρέσκεια σου σε 30+ γραμμές -- τουλάχιστο εγώ αυτό θα έκανα σαν υποστηρικτής του ανοικτού λογισμικού, θα προσπαθούσα να ρωτήσω για να μάθω πως να το χρησιμοποιώ ώστε να επιταχύνει τη δουλειά μου.

Τέλος, θα έπρεπε να στείλεις στη microsoft ένα μηνυμα λέγοντας ότι σου προτιμάς πολύ το ms office 2007 (δεν το λέω με ειρωνικό τρόπο), ζητωντας τους να αφιερώσουν λίγο περισσότερο χρόνο για να φτιάξουν ένα linux native πακέτο για το office τους -- ποτέ δε ξέρεις. :)

===

Για το utorrent: Το transmission είναι τουλάχιστο 5χ πιο ελαφρύ, και δεν υστερεί σε τίποτα από αυτά που προσφέρει το utorrent, είναι απλά "κρυμμένα" σε περαιτέρω παραθυράκια. Κι αν ακόμη πιστεύεις πως θέλεις το transmission σαν φτυστό utorrent, να ένα πρόγραμμα:
http://code.google.com/p/transmisson-remote-gui/

Από τα screenshots δε βλέπω μια μεγάλη διαφορά.

===

Το digsby δεν το ξέρω, αλλά τι προσφέρει περισσότερο από το pidgin / empathy + gwibber, παρά το γεγονός ότι θα έχεις είναι δύο προγράμματα έναντι ενός ανοικτό;