Δημοσιεύτηκε: 26 Ιουν 2010, 20:11
από malos
Να 'στε καλά ρε παιδιά.
@Epirotes την Σόνυ τελευταία δεν την πολυχωνεύω.
Θυμάμαι ότι ποτέ δεν έβρισκα ελληνικό manual. Πράγμα που δείχνει ένα γράψιμο από την μεριά τους.
Ούτε στις συσκευές ελληνικά. Μου τη δίνει να βλέπω Ελβετικά, Suomi (αυτός καιρός είναι να ψάξω κανένα google για να μάοω επιτέλους τι στον π... είναι αυτό το Suomi), Τουρκικά, και ότι άλλο.... και να μην βάζουν έναν λογισμικατζή να χώσει ελληνικά. Λες και λίγα βγάζουν από την Ελλάδα.
Για το ηλεκτρονικό εγχειρίδιο που λες ... να πω κάτι εδώ που παρέλειψα! Δεν το έχω χάσει. Τους είπα ψέματα για να μη με κράξουν :oops: Αλλά δεν το καταλαβαίνω ρε γ*****! Ειλικρινά κάτι παθαίνω όταν βλέπω εγχειρίδια. Χαμένα πράγματα, εισαγωγές που με κουράζουν... άσε! Λειτουργώ με την λογική που λειτουργώ και στην ubuntu μου.
Αν χάσω μια ρύθμιση κάθομαι και ψάχνω τους φακέλους όλου του /etc ή του /usr κλπ για να βρω αρχεία κειμένου να κατανοήσω και μετά να πειράξω. Έτσι έπαιξα και με την κωλοκάμερα που ακόμα δεν ξέρω γιατί την αγόρασα! Η φωτογραφική παρεπιπτόντως μια χαρά δουλειά κάνει γι αυτό το θέμα! Κουφό δεν είναι;

@Μάκη μακάρι να είχε και μένα κανένα τέτοιο πανελάκι. Μόνο το κουμπί εγγραφής ( σε λειτουργία video) και μετά no disk. Ένας γνωστός μου κάνει λέει την εξής κουφή πατέντα! Το γυρνάει σε λειτουργία photo αλλά μετά δεν πατάει το κουμπί για φωτό αλλά αυτό για video. Και έτσι του γράφει στην κάρτα μνήμης! Sony κι αυτός μια παλία που παίρνει κασετάκι σαν τη δικιά σου. Άλλαν ντάλον

Τελικά οι ....άκες μου πουλήσαν ένα πράγμα που γράφει σε μινι dvd άμεσα. και μπορεί να γράφει και φωτογραφίες στο dvd αλλά και στο στικάκι. Πόσο χρήσιμο είναι αυτό τώρα. Θα μου πεις .... "γιατί δεν ρωτάς τι παίρνεις"';
Αν όμως έχεις αγοραστική εμπειρία .. οι πωλητές να λένε ένα σωρό "dvi, Bf, vcr, και δεν έχει τέλος, και δεν ξέρεις ούτε τα μισά... τι να κάνεις ; Να ρωτήσεις "πες μου πρώτα τι είναι το dvi;". Απλά λες 'Αγοράζω κάμερα', που γράφει; σε dvdάκι! Ωραία!!! Μια χαρά!!! (και μάλιστα μου είπαν ότι βάζεις το μινι αυτό dvdάκι και κατευθείαν σε οικιακούς player ή στο pc σου. Δεν το ήξερα μέχρι τότε. Και τότε παρατήρησα το πορτάκι των players. Τέλεια λέω. Όσο είσαι Γροιλανδός άλλο τόσο είδα τα dvdάκια μ'αυτόν τον τρόπο 3 χρόνια τώρα). Μιαχαρά σου λέω. Μου λένα μετά ότι παίρνει και κάρτα μνήμης! Πσο μπορεί να φταίω που περιμένω εξ' ορισμού μία γ..... video κάμερα απλώς να γράφει video στο μέσο που έχει η ίδια κατασκευάσει; (την υποδοχή του memory stick) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: