Δημοσιεύτηκε: 27 Ιουν 2010, 11:56
από MakisM1
malos έγραψε:Να 'στε καλά ρε παιδιά.
...
@Μάκη μακάρι να είχε και μένα κανένα τέτοιο πανελάκι. Μόνο το κουμπί εγγραφής ( σε λειτουργία video) και μετά no disk. Ένας γνωστός μου κάνει λέει την εξής κουφή πατέντα! Το γυρνάει σε λειτουργία photo αλλά μετά δεν πατάει το κουμπί για φωτό αλλά αυτό για video. Και έτσι του γράφει στην κάρτα μνήμης! Sony κι αυτός μια παλία που παίρνει κασετάκι σαν τη δικιά σου. Άλλαν ντάλον

Αυτο κανω και γω... Το γυριζω στο Memory και αντι να πατησω το κουμπακι για φωτογραφιες, παταω το κουμπακι εγγραφης βιντεο και μου αποθηκευει βιντεο στην καρτα. Επειδη η καρτα εχει πολυ μικρη χωρητικοτητα, τραβας καμμια 20αρια δευτερολεπτα βιντεο και τελειωσες... Δεν εχει χρηστικοτητα δηλαδη, απλα... γινεται!

Παντως, για του στραβου το δικιο... το hardware δεν παιζεται...

Η μηχανη ειναι του 2003, τοτε οι ψηφιακες ειχαν 2-3 megapixel με το ζορι, αυτη εχει περιπου 1 mp.

Κοιταχτε λεπτομερεια σε φουλ optical zoom στα 10 περιπου μετρα, καθε τριχα φαινεται στο κεφαλι της καλλονης...

Εικόνα

Για καποιο διαστημα δεν κουβαλουσα ψηφιακη καμερα στα ταξιδια μου, μεχρι που πηρα την Canon Ixus 960 και τωρα δεν κουβαλαω βιντεοκαμερα...

Φιλικα

ΜακηςΜ